IT basert rekrutteringsverktøy

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2015-06-18 22:19 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomiavdelingen, Anskaffelsesseksjonen Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomiavdelingen, Anskaffelsesseksjonen
Mildrid Kvalvik Mildrid Kvalvik
Postboks 5, St Olavs plass
0130 OSLO
Norvegija
889640782

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

Det skal anskaffes et nytt rekrutteringssystem som skal bidra til en effektivisering av arbeidsprosessene med kostnadsinnsparing både i forhold til ressursinnsparinger i administrative støttefunksjoner og, som et viktig redskap i en effektiv virksomhetsstyring.

Et nytt rekrutteringssystem skal ivareta allerede etablerte rutiner og bidra til en videreutvikling av rekrutteringsprosessen i NAV. Vi ønsker et rekrutteringsverktøy som ivaretar både potensielle søkere (gjennom CV-database), søkere, HR/personalmedarbeidere og ledere sine behov for en trygg, sikker og enkel rekrutteringsprosess.

Målet med et nytt rekrutteringssystem er at det skal være en viktig del av å skape en helhet i rekrutteringsprosessen i NAV, som skal gi søkeren en positiv opplevelse, og dermed bidra til øke kvaliteten av NAVs omdømme og styrke profileringen av NAV.



Kontraktstildeling
Tittel: IT basert rekrutteringsverktøy
Dato for kontraktstildeling: 10-06-2015
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
EVRY Norge AS933012867, Snarøyveien 30A , 1330 Fornebu, NO.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva