Kontrakt på levering af en kreditfacilitet i form af en kassekreditkonto på max 4 mia. DKK.

Informacija apie pirkimą

03 - Contract Award Notice
Netaikoma
2015-06-09 16:24 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Københavns Kommune - v. Økonomiforvaltningen Københavns Kommune - v. Økonomiforvaltningen
Pia Christina Langvad Pia Christina Langvad
Center for Økonomi og HR
Rådhuset, 1. sal, værelse 24-27

1599 København V
Danija
64942212

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Kontrakten omfatter levering af en kreditfacilitet i form af en kassekredit med en trækningsret for Københavns Kommune på op til 4 mia. DKK. (4.000.000.000 kr.) samt en adgang til leverandørens netbankløsning.

Betalingsformidlingsydelser er  ikke en del af kontrakten, idet Københavns Kommune i 2014 koblede sig på Statens aftale med Danske Bank A/S vedr. levering af betalingsformidlingsydelser. Men da Statens aftale ikke indeholder en kreditfacilitet for Regionerne og Kommunerne, var det et krav, at Kontrakten på Kassekreditten skulle omfatte en facilitet, der sikrer daglige automatiske overførelser mellem kassekreditten hos Nordea Bank Danmark A/S og Københavns Kommunes topkonto i OBS hos Danske Bank, således at OBS topkontoen daglig udlignes (clearing), jf. Kravspecifikationen i bilag A.

Kravene til ydelsen er detaljeret beskrevet i kravspecifikationen (bilag A), mens ordregivers krav til kontraktvilkår fremgår af kontraktudkastet (bilag B).

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva