Bygningsteknik — Lovpligtige, frekvente og forebyggende driftsopgaver i forbindelse med DRs bygningstekniske anlæg og installationer.

Informacija apie pirkimą

Ribotas konkursas
2015-05-29 11:22 (GMT+03:00)
2015-06-26 12:00

Informacija apie pirkėją:

DR DR
Irene Gabel Irene Gabel
Emil Holms Kanal 20
0999 København C
Danija
62786515

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

DR udbyder en samlet abonnementsaftale vedrørende lovpligtige, frekvente og forebyggende driftsopgaver i forbindelse med DRs bygningstekniske anlæg og installationer. DR har bygningstekniske anlæg og installationer i DR Byen i København samt på følgende lokationer i Danmark: Aalborg, Holstebro, Aarhus, Vejle, Esbjerg, Aabenraa, Odense, Næstved og Rønne. DR Ønsker at indgå kontrakt med én leverandør, som (ved brug af det for opgavens udførelse nødvendige omfang af underleverandører) kan levere en integreret helhedsløsning. DR accepterer, at potentielle leverandører etablerer konsortier eller virksomhedssamarbejder med henblik på at udnytte kernekompetencer på de respektive fagområder og dermed sikre en bredt forankret og tidsmæssig og teknisk synergioptimeret teknisk serviceløsning.

DRs lokationer på landsplan er på i alt 175 000 etagekvadratmeter, inklusive kælder. Ca. 75 % af disse er placeret i DR Byen og 25 % er placeret i DRs øvrige distrikter. DR har i alt ca. 3 000 medarbejdere, hvoraf ca. 2 500 har fast tilknytning til DR Byen, ca. 300 i Aarhus og ca. 200 fordelt på DRs øvrige distrikter. Derudover får DR Byen dagligt besøg af ca. 500 gæster. Hertil kommer DR Koncerthuset med ca. 300 000 gæster, heraf ca. 220 000 betalende publikummer i 2013.

Der udbydes en abonnementsaftale på ovennævnte lokationer, hvor der findes følgende typer af anlæg og installationer:

— højspændingsinstallationer og transformere

— nødstrømsanlæg (UPS-anlæg i distrikterne er under udskiftning og er omfattet af garanti indtil to år efter deres installering, dvs. senest frem til 31.12.2017, og de indgår dermed først i nærværende udbud og efterfølgende kontrakt efter udløbet af de enkelte garantiperioder)

— elinstallationer

— køleanlæg

— ventilationsanlæg

— VVS-installationer

— sikringsanlæg

— grundvandskøleanlæg

— transportanlæg og -udstyr (elevator, rulletrapper, lifte, løfteborde etc.)

— trykluftsanlæg

— døre, porte og adgangsveje (mekaniske og elektriske)

— solafskærmning (mekanisk og elektrisk)

— belysning og lyskilder

— solcelleanlæg.

DRs egen driftsorganisation håndterer den daglige drift, afhjælpende vedligehold og vedligehold af anlæg og installationer. Disse opgaver er dermed ikke omfattet af nærværende udbud.

Den udbudte opgave består af servicering af bygningsanlæg og bygningsinstallationer, udarbejdelse af serviceplaner og servicerapporter samt deltagelse i planlægningsmøder. Derudover kan den vindende leverandør efter regning blive tilkaldt ad hoc til akutte opgaver og projekter samt ved spidsbelastning.

Den vindende leverandør skal endvidere løbende informere DR om ændringer i bygningsdelskort ligesom leverandøren generelt skal opsamle erfaringer, som kan eller skal anvendes i den fremtidige planlægning. Aktiviteter skal gennemføres og planlægges hensigtsmæssigt og med mindst mulig gene for DRs brugere, programproduktion og udsendelsesvirksomhed (inkl. arrangementer).

Det er ikke alle serviceydelser, der udføres på samtlige lokaliteter.

Målsætningen for den udbudte kontrakt er, at de bygningstekniske anlægs funktionalitet, ydeevne og stabilitet understøtter DRs programproduktion og udsendelsesvirksomhed. Derudover skal de sikringstekniske anlæg have et højt sikkerhedsniveau, og de skal til enhver tid leve op til gældende myndighedskrav og vejledninger. Endelig er det målsætningen med kontrakten, at der opretholdes et forsvarligt sikkerhedsmæssigt niveau i relation til såvel personsikkerhed og arbejdsmiljølovgivningen samt øvrige myndigheder.

De bygningstekniske anlægs oppetid er essentiel for opretholdelsen af DRs produktions- og udsendelsesvirksomhed. DR ønsker derfor en leverandør der arbejder systematisk og dokumenteret og som med rettidig omhu sikrer at anlæggenes oppetid og ydeevne til enhver tid opretholdes. Ligeledes ønsker DR en leverandør, der løbende analyserer og dokumenterer mulige optimeringer i de bygningstekniske anlæg, således at disse til stadighed udvikles til DRs behov og driftskrav.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva