Ligebehandlingsindsats til virksomheder og kommuner i arbejdet med personer med handicap og etniske minoriteter

Informacija apie pirkimą

101 - Goods and services
Atviras konkursas
2015-05-21 08:59 (GMT+03:00)
2015-06-15 11:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Ankestyrelsen Ankestyrelsen
Malene Damgaard Malene Damgaard
Teglholmsgade 3
2450 København SV
Danija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Enheden for Antidiskrimination (EFA) ønsker at tilbyde en ligebehandlingsindsats, som skal fremme ligebehandling af nydanske borgere samt borgere med handicap. Ligebehandlingsindsatsen skal tilbydes til alle landets kommuner og til virksomheder/arbejdspladser, som ønsker at arbejde med og fremme ligebehandling. Det overordnede formål med indsatsen er at fremme ligebehandling i mødet med kommunen og i adgangen til arbejdsmarkedet.

Ligebehandlingsindsatsen skal arbejde målrettet med 1) at styrke kommunerne til at behandle deres borgere lige i forbindelse med de ydelser og den service, borgeren tilbydes, og 2) at styrke virksomheder i arbejdet med ligebehandling og mangfoldighed. Dette skal ske ved, at deltagende kommuner og virksomheder får brugbare redskaber til at arbejde målrettet med ligebehandling og forebyggelse af diskrimination i dagligdagen.

Indsatsen skal baseres på relevant viden og erfaringer på området og om målgrupperne, og skal have fokus på forankring/bæredygtighed i dens form og indhold. Indsatsen skal også indeholde vidensmateriale og kvalitetssikrede redskaber til brug for kommuner og virksomheder i arbejdet med ligebehandling og forebyggelse af diskrimination i deres daglige praksis. Indsatsens forventes afviklet inden for metodiske rammer, der er velbegrundede for at kunne nå ønskede målgrupper, samt nå relevante mål og delmål.

Indsatsens indholdsmæssige kvalitet og effekt skal endvidere evalueres, så der i en endelig rapport også gøres rede for effektivitet og resultater.

Aftalen træder i kraft ultimo juni 2015 og løber indtil april 2016.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Udbudsmateriale 20.05.15 - Ligebehandlingsindsats til kommuner og virksomheder i arbejdet med personer med handicap og etniske minoriteter.pdf 509 KB
Bilag A - Kontrakt for Ligebehandlingsindsats til kommuner og virksomheder i arbejdet med personer med handicap og etniske minoriteter.pdf 236 KB
Bilag B - Ankestyrelsens designguide.pdf 11,08 MB
Bilag C - Koncernens kommunikationsstrategi.pdf 820 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva