NRK EA3009/15N Utskifting av ventilasjonsaggregat NRK Sapmi, Karasjok

Informacija apie pirkimą

02 - Contract Notice
Ribotas konkursas
2015-05-26 10:47 (GMT+03:00)
2015-05-26 13:00 (GMT+03:00)
2015-05-26 13:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Norsk rikskringkasting AS Norsk rikskringkasting AS
Pål Snoen Pål Snoen
976390512

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

NRK ønsker å inngå en avtale med en leverandør for ”NRK-EA3009/15 – Utskiftning av ventilasjonsaggregat NRK Sápmi, Karasjok”. Avtalen vil gjelde for arbeid i Karasjok, Finnmark - Norge.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke er anledning til å gi tilbud på deler av anskaffelsen.

Entreprenøren må ta høyde for at det vil kunne bli pålagt en sikkerhetsklarering.

Bestiller/kontaktperson vil være fra NRK seksjon ”Eiendom, drift og prosjekt” ved Marienlyst for alle oppdrag.

Prosjektet innebærer at 3 eksisterende ventilasjonsaggregat skal erstattes med 1 aggregat på ca. 18.000 m3/h, i kombinasjon med innsetting av VAV- og CAV-spjeld på eksisterende avgreininger i teknisk rom, kjeller. Aggregatet skal installeres med blant annet roterende gjenvinner og elektrisk varmebatteri.  Eksisterende aggregater med tilhørende hovedkanaler skal også demonteres. Hva gjelder rørtekniske arbeider vil dette bestå av demontering og flytting av eksisterende ledninger og utstyr i teknisk rom. 

Entreprisen vil omfatte ventilasjons- rør- og automatikkarbeider tilknyttet utskiftning av ventilasjonsaggregat. NRK har en egen rammeavtale med elektroentreprenør, og valgte entreprenør under denne konkurransen vil ha et fremdrift-koordineringsansvar i forhold til denne under prosjektet (tiltransport).

Prosjektet lyses ut og vil bli organisert som en generalentreprise, basert på NS8405. NRK skal inngå avtale med én kontraktspart for arbeidene. Entreprenøren kan basere seg på underentreprenører for å oppfylle kontraktsforpliktelsene.

Arbeidene må til enhver tid koordineres med en virksomhet i drift og tilpasses løpende produksjon. Det stilles høye krav til utførelse og evne til rask levering.

Entreprenøren skal anslagsvis utføres medio august til medio oktober.

Verdien av entreprisen anslås til ca. 1 million kroner. Beløpet er utelukkende et estimat basert på historiske tall, og således uforpliktende for NRK.

Nærmere beskrivelse og krav til leveransen vil sendes prekvalifiserte leverandører som blir invitert til å levere tilbud. 

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva