Rammeavtale Reisebyråtjenester

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2015-05-07 12:54 (GMT+03:00)
2015-06-22 14:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Kunsthøgskolen i Oslo Kunsthøgskolen i Oslo
Vidar Iversen Vidar Iversen
P.boks 6853, St. Olavs plass
0130 OSLO
Norvegija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Kunsthøgskolen i Oslo, Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo, Norges idrettshøgskole og Norges musikkhøgskole (heretter kalt Oppdragsgiver) samarbeider om gjennomføringen av anbudskonkurransen og etablering av rammeavtale for kjøp reisebyråtjenester.

Formålet med anskaffelsen er å inngå rammeavtale med en leverandør for levering av en fullservice reisebyråtjeneste. Leverandøren skal være totalleverandør av reiserelaterte tjenester og tilby rasjonelle og konkurransedyktige løsninger for bestilling av reiser og hotellovernatting. Tjenesteytelsen omfatter også levering av en brukervennlig webløsning for bestilling av flyreiser, hotellovernatting og annen transport.

Rammeavtalen skal dekke Oppdragsgivers behov for kostnadseffektive kjøp av reiserelaterte tjenesteytelser og sikre høy kvalitet og service. Tjenesteytelsen skal bidra til en enkel og smidig planlegging -og bestillingsprosess av ordinære tjenestereiser og gruppereiser for Oppdragsgivers ansatte og andre som reiser for Oppdragsgivers regning.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva