Vedlikeholdsavtale SPREK (saksportalen for REK)

Informacija apie pirkimą

2014-06-27 16:21 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

UiT Norges arktiske universitet UiT Norges arktiske universitet
Merethe Berger Håkonsen Merethe Berger Håkonsen
Postboks 6050 Langnes
9037 Tromsø
Norvegija

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

Det skal inngås en vedlikeholdsavtale for saksportalen SPREK. Saksportalen for REK (forkortes SPREK) er utviklet for og tilpasset til behovene til de regionale komiteer for medisinsk og helsefaglig forskningsetikk. Sprek driftes i dag av Universitetet i Tromsø.

Første versjon av SPREK ble levert av E-Vita i 2009, etter å ha vunnet anbudskonkurranse gjennomført av Universitetet i Tromsø.

Portalen er en html-påbygning av E-Vitas rammeverk iKnowBase (IKB) og vil ikke kunne fungere uten dette rammeverket. All funksjonalitet, rettighetskontroll og administrasjon er basert på IKB. Uten E-Vitas rammeverk vil det ikke være mulig å håndtere drift og vedlikehold.

Evita skal ivareta forvaltning av saksportalen SPREK basert på iKnowBase- og Oracle-programvare. Avtalen skal dekke alle nødvendige behov for feilretting, support, opplæring og tilpasninger, herunder support på henvendelser om feil og støtte, opprettholdelse av kompetanse på programvaren som er utviklet, opprettholdelse av kompetanse på anvendt teknologi for systemet, tilgang til kompetente ressurser, administrasjon av vedlikeholdsarbeid, jevnlige statusmøter for å avdekke potensielle problemer, behov og endrede forutsetninger.



Kontraktstildeling
Tittel: Vedlikeholdsavtale for SPREK
Dato for kontraktstildeling: 31-07-2014
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
E-vita AS, Tordenskioldsgate 8-10, 0160 Oslo, NO.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva