INNOVATIV ANSKAFFELSE - Gravefri tilkobling fra hus til hovedvannledning (No dig)

Informacija apie pirkimą

2014-02-11 16:04 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten971185589 Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten971185589
Benedicte Kjørsvik Benedicte Kjørsvik
Herslebs gate 5
0506 Oslo
Norvegija

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

INNOVATIV ANSKAFFELSE - Vann og avløpsetaten inviterer til dialogkonferanse

Oslo kommune ved vann- og avløpsetaten (VAV), har i mange år satset på gravefrie (No Dig) løsninger ved rehabilitering av kommunale hovedledninger. Fremgangsmåten som benyttes i dag krever at hvert enkelt påkoblingspunkt blir gravet opp og koblet til hovedledningsnettet, med de ulempene dette medfører for miljø og samfunn. Oslo kommune ser store økonomiske, samfunnsøkonomiske og miljømessige gevinster i å få tilgang til en løsning som muliggjør gravefri tilkobling av vannledning fra hus til hovedvannledning. VAV har nå et ønske om å utfordre markedet til å utvikle metoder for slik gravefri tilkobling.

Det vil bli avholdt dialogkonferanse 18.03.2014 i Oslo kommune sine lokaler i Strømsveien 102 i Oslo. Formålet med dialogkonferansen er å etablere en tidlig dialog med markedet med hensikt på å presentere VAV sitt behov nærmere, for å informere markedet og få markedets umiddelbarere respons på behovet. Det vil være mulig delta på korte en til en møter mellom leverandør og VAV.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva