Billettsystem

Informacija apie pirkimą

Konkurencinis dialogas
2013-04-26 13:31 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Den Norske Opera og Ballett Den Norske Opera og Ballett
Kjærsti Theodorsen Kjærsti Theodorsen
Kirsten Flagstads plass 1, Postboks 785 Sentrum
0106OSLO OSLO
Norvegija

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

Formålet med konkurransen er å sikre at DNO&B har et velfungerende, pålitelig billettsystem som tjener DNO&Bs interne og eksterne behov i forhold til salg av billetter.

En velfungerende salgsløsning er svært viktig for at DNO&B skal være i stand til å nå sine fremtidige mål. Salgsløsningen er ofte det første møtet kunden har med DNO&B, den er dermed en meget viktig brikke i det totale inntrykket hos kunden. DNO&Bs overordnede mål i forhold til billettsystemet er å få flere og enda mer fornøyde kunder og økt tilgjengelighet. Det er derfor svært viktig for DNO&B at billettsalgsløsningen er velfungerende og at alle billetter skal kunne gjøres tilgjengelig i alle kanaler herunder: billettluke, telefon, internett, mobil, billettautomater, samarbeid med eksterne aktører og sponsorsalg. Det er satt som et mål at 80 % av billettsalget skal skje via digitale kanaler innen 2014. Med en stadig utvikling i salget via digitale kanaler er det svært viktig at våre systemleverandører er fremtidsrettet og i stadig utvikling i samsvar med teknologiske nyvinninger i bransjen.

Billettsystemet skal bidra til en effektiv salgsprosess og i tillegg underbygge og støtte viktige interne prosesser. Med integrerings- og rapporteringsmuligheter skal systemet bidra til å øke kontrollen og forenkle arbeidsprosessene i forbindelse med billettsalg.



Kontraktstildeling
Tittel: Kjøp av billettsystem
Dato for kontraktstildeling: 03-10-2012
Antall mottatte tilbud: 7
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Venuepoint As, Møllergata 6, Pb.8965, 0028 Oslo, NO.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva