Udbud af indkøbsordning til ældre hjemmeboende borgere i Odsherred Kommne

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2013-03-19 11:59 (GMT+02:00)
2013-04-29 13:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Odsherred kommune Odsherred kommune
Tom Knudtzon Tom Knudtzon
Nyvej 22
4573 Højby
Danija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Odsherred Kommune inviterer hermed til at afgive tilbud på kommunens indkøbsordning til borgere i eget hjem. I henhold til § 83 i Lov om Social Service har Odsherred Kommune pligt til at sørge for, at der tilbydes hjælp til personlig og/eller praktisk hjælp i hjemmet til borgere, der ikke selv kan udføre disse opgaver på grund af nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller på grund af særlige sociale problemer.

Kommunens myndighedsfunktion træffer afgørelse om tildeling og udmåling af hjemmehjælp, herunder visitation til indkøbsordning. Denne visitation sker ud fra en konkret vurdering af den enkelte borgers behov for hjælp inden for rammerne af det serviceniveau, som kommunen har fastlagt. Som myndighed er kommunen forpligtet til at føre tilsyn med, at opgaverne til stadighed udføres forsvarligt.

Opgaven udbydes efter udbudsmodellen i henhold til Lov om Social Service § 91, stk. 1 og 2, samt i henhold til Socialministeriets bekendtgørelse nr. 299 af 25. marts 2010 om kvalitetsstandarder og frit valg af leverandør af personlig og praktisk hjælp m.v. § 3, stk. 1, nr. 2 og § 4, stk. 1-5.

Odsherred Kommune ønsker at indgå rammeaftale med 3 leverandører. De 3 leverandører, som vinder udbuddet, får mulighed for at tilbyde sig til de visiterede borgere, hvorefter det er op til borgeren at vælge, hvilken leverandør der ønskes. Kommunen kan således ikke i kontraktperioden vælge andre leverandører end de vindende.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva