Kjøp av bedriftshelsetjeneste for Nittedal kommune

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2013-02-22 13:20 (GMT+02:00)
2013-03-14 13:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Nittedal kommune Nittedal kommune
Anne Kirsti Sletteng-Fagerli Anne Kirsti Sletteng-Fagerli/Erling Kristiansen
Moveien. 1,
1482 Nittedal
Norvegija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Nittedal kommune inviterer med dette til anbudskonkurranse om levering av tjenester knyttet til bedriftshelsetjeneste (BHT). Oppdragsgiver ønsker tilbud på levering av bedriftshelsetjenester, der

fagkompetanse og tjenesteyting er i henhold til lov- og forskriftskrav. Leverandøren må ha erfaring fra kommunalt sektor. Tjenesten er planlagt å tre i kraft fra 1.5.2013.

Nittedal kommune er en inkluderende arbeidslivsbedrift (IA- bedrift). Nittedal kommune har et krav om at tilbyder skal være etablert med alle tjenestene innenfor en radius på ca. 1 times kjøretid fra Nittedal rådhus (med bakgrunn i responstid og reisetid for ansatte som evt. har behov for kontakt med BHT)

Mer informasjon om anskaffelsens formål og omfang er tatt inn i kravspesifikasjonen (bilag 1).

Omfang

Nittedal kommunes sentraladministrasjon ligger på Mo/Rådhuset, og har avdelinger

som ligger spredt over hele Nittedal kommune, og som alle skal betjenes av

BHT- leverandøren.

Kommunens administrative ledelse består for tiden av rådmannen, tre kommunalsjefer og 26 enhetsledere samt omkring 65 avdelingsledere. Kommunen har ca.1220 ansatte som skal være Innmeldte. Fordeling på kvinner og menn er ca. 1020 kvinner og 200 menn fordelt på henholdsvis 816 og 178 årsverk (kilde: PAI/KS, 2012).

1.3Kontraktsperiode

Kontraktsperioden er i første omgang på to år med oppstart den 1.5.2013. Oppdragsgiver har opsjon på å forlenge kontrakten med de samme betingelser med 1 + 1 år slik at total mulig kontraktslengde blir 4 år. Oppdragsgiver har opsjon på å forlenge kontrakten med de samme betingelser med en + en år slik at totalt mulig kontrakt lengede blir fire år. En ev. forlengelse av kontrakten med opsjon utløses automatisk dersom ikke oppdragsgiver har sagt opp avtalen med minst tre md. varsel.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=284672.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva