Åsenhallen, tribune og tilbygg - E03 Grunn, betong og stålarbeider

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2012-11-09 14:56 (GMT+02:00)
2012-12-03 13:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Sola kommune Sola kommune
Bernt Fjeld Bernt Fjeld
Rådhusv. 21,
4050 Sola
Norvegija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Åsenhallen omfatter to idrettshaller som er knyttet sammen via et mellombygg som ivaretar bl.a. hovedinngang. Hall A anvendes for eliteserien i håndball. For å etterkomme krav til eliteseriespill skal det foretas endringer. I den anledning skal tribunen på den ene langsiden mot sørøst ombygges til sittetribune slik at kapasiteten for merkede sitteplasser økes. Eks tribune rives. Det skal etableres nytt spilerekkverk rundt hele tribunen for å bedre sikten til banen. I tillegg skal der etableres et tilbygg med fasiliteter som VIP rom, styrkerom, kontor, wc, teknisk rom og lager. Utvidelsen er lagt i tilslutning til gavl i hall A. I tillegg skal der foretas en teknisk oppgradering av hallen. Bl.a med nytt teknisk anlegg og utskiftning av belysning.Denne entreprisen gjelder: Grunnarbeider og betongarbeider inkl stålarbeid i forbindelse med nytt tilbygg

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=272875.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva