KOMPETENCEmidt 2.0 ønsker at modtage tilbud på ekstern evaluering

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2012-06-12 14:05 (GMT+03:00)
2012-06-22 13:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Væksthus Midtjylland Væksthus Midtjylland
Annemarie Elverum Annemarie Elverum
Åbogade 15, 4.
8200 Aarhus N
Danija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

KOMPETENCEmidt 2.0 er en 2-årig fortsættelse (2012-2013) og en udvidelse af KOMPETENCEmidt, som sætter fokus på kompetenceudvikling af små og mellemstore virksomheders kortuddannede medarbejdere, men som nu også åbner op for at kompetenceudvikle ledige. KOMPETENCEmidt tager udgangspunkt i de små og mellemstore private virksomheders behov for kompetencer og matcher disse behov med ledige, der gennem kompetenceudvikling kan bringes til at matche disse behov uanset deres baggrund. Det vil kort sagt sige, at den opsøgende virksomhed og samarbejdet mellem uddannelsesinstitutionerne nu kombineres med egentlige uddannelsesaktiviteter for beskæftigede og ledige i f.h.t. virksomhedernes behov.

Operatøren, Væksthus Midtjylland, er ansvarlig for i samarbejde med ekstern evaluator at tilrettelægge en evalueringsstrategi, evalueringsplan samt fælles procedurer for dataindsamling. Der etableres desuden en følgegruppe, hvori de tre leadpartnere er repræsenterede.

Der ønskes udarbejdet et evalueringsdesign, som vægter det udviklende eller lærende formål, idet dette er hovedformålet med evalueringen frem for kontrol. Evalueringen skal udover være brugbar for aktørerne i deres fremtidige arbejde udgøre baggrunden for vurderingen af initiativet i forhold til fremtidig politikudformning. Evalueringen skal derfor vurdere, hvorvidt initiativet (dets aktiviteter og organiseringsformer) udgør en farbar vej for fremtidige politikker, her tænkes specielt på konceptet med at tage udgangspunkt i ordinære initiativer og aktiviteter og udbygge dem, dvs. samarbejdet mellem de statslige VEU-centre og projektet.

Der ønskes derfor etableret et programteoretisk evalueringsdesign eller en ”virkningsevaluering”, dvs. en analyse af hvad der virker, for hvem og under hvilke omstændigheder. KOMPETENCEmidt er resultatet af politiske beslutninger og politisk fastsatte aktiviteter og forudsætter derfor overvejelser over hvilke instrumenter, der vil lede til målet/problemets løsning, hvordan instrumenterne vil virke, og hvad der kræves af implementeringen, hvis virkningerne skal opnås.

Se venligst vedlagte to filer, som uddyber ovenstående ønsker og krav til evalueringen. Se desuden hjemmesiden www.kompetencemidt.dk

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Annoncering.pdf 300 KB
Stikord_Komptencerådet.pdf 273 KB
Spørgsmål og svar vedr. udbud.pdf 66 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva