Tietopyyntö Siirrettävä suun terveydenhuollonkontti Pohjois-Karjalan hyvinvointialueelle

Informacija apie pirkimą

Nenurodyta
2024-10-04 15:50 (GMT+03:00)
2024-10-22 09:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue Pohjois-Karjalan hyvinvointialue
Mervi Remes Mervi Remes
Tikkamäentie 16 M/3
80210 Joensuu
Suomija
3221317-4

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

TÄMÄ EI OLE HANKINTAILMOITUS EIKÄ TARJOUSPYYNTÖ, VAAN TIETOPYYNTÖ, JOLLA SIUN SOTE PYYTÄÄ KOMMENTTEJA VALMISTEILLA OLEVAAN TARJOUSPYYNTÖMATERIAALIIN.

Tämän tietopyynnön tarkoituksena on tiedottaa markkinoita tulevasta kilpailutuksesta, kartoittaa markkinoiden tilannetta, mahdollistaa kommenttien esittäminen tulevasta hankinnasta sekä saada hankintaa koskevaa tietoa, jotta varsinainen tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla. Tietopyynnöllä täydennetään osaamista tarjouspyynnön laadintaan.

Tällä tietopyynnöllä kerätyt tiedot säilyvät täysin luottamuksellisina ja niitä tullaan käyttämään ainoastaan hankinnan kehittämiseen ja suunnitteluun.

Siirrettävä suun terveydenhuollonkontti hankitaan omaksi, ei vuokra tai leasing sopimuksella.

Hankinnan kuvaus

1. Yleinen kuvaus ja käyttötarkoitus

Hammashoitokonttia tullaan käyttämään liikkuvana hammashoitohuoneena, jossa on mahdollista toteuttaa hammashoitoa kokonaisvaltaisesti. Kontin on tarkoitus mahdollistaa pääsy alueille, joilla hoitopalveluja on rajoitetusti tai hoitoa voidaan toteuttaa keskitetysti. Konttia on tarkoitus käyttää mm. syrjäseuduilla, koululaistarkastuksessa ja terveydenhoitokampanjoissa. Potilaita hoidetaan normaalin hammashoitohuoneen mukaan, n. 8–12 päivässä. Kontin massa on oltava alle 3500 kg, liikuteltavissa tieliikennelain mukaisesti normaalilla peräkoukulla varustetulla vetoautolla ja irrotettavissa. Kontissa pitää olla lisätuet huoneen suoruuden säätämiseksi.

2. Tekniset vaatimukset

Kontin pinta-ala on oltava riittävä hammashoitohuonekäyttöön ja sisältää erillinen lämmin odotustila. Tilaan pitää mahtua hammashoitokone, ympärille riittävästi tilaa henkilöstölle sekä pöytä- ja kaapistotilaa. Välineistö pitää pystyä kiinnittämään kuljetuksen ajaksi. Kontin tulee olla säteilysuojattu hammasröntgenin käyttöä varten.

Vesihuoltoa varten tarvitsee olla täytettävä vesisäiliö ja käsienpesuallas. Veden lämpötila täytyy riittää käsien huolelliseen pesemiseen. Likaiselle vedelle tarvitsee olla tyhjennettävä likavesisäiliö. Hoitoyksikölle tarvitsee puhtaan ja likaisen veden säiliöt, sekä paineilmajärjestelmän.

Tarpeellinen sähköjärjestelmä tieliikennelain puolesta ja välineistölle. On oltava mahdollisuus lämmittää/viilentää huonetta ja käyttää laitteistoa voimavirtapistokkeen tai aggregaatin avulla.

Kontissa on oltava riittävä ilmanvaihto, sekä mahdollisuus jatkuvaan lämmitykseen tai jäähdytykseen. Kontin tulee olla esteetön kaikille potilaille, mukaan lukien liikuntarajoitteiset tai apuvälineitä tarvitsevat. Kontissa tulee olla sisäänkäynnin yhteyteen suunniteltuna suojaa, esim. markiisi, vähentämään lumen kerääntymistä ja toimimaan sateensuojana.

3. Hoitovälineet ja -laitteet

Hankinta tehdään kertahankintana ja sen tulee kattaa koko liikuteltava suun terveydenhuolloin yksikkö poislukien välihuollettavat instrumentit.

Hankintaan kuuluu hammashoitotuoli koneineen ja valoineen, hammasröntgenlaite ja -lukija, ilmakompressori säiliöineen paineilmaa varten. Pöydät ja kaapistot välineistön varastoimista ja huoltoa varten, sekä toimistopöytää varten. Kontissa tulee olla suunniteltuna internet-yhteyden parantaminen, esim. mahdollisuutena liittää mobiililiittymä ulkoiseen antenniin tai vähähäiriöinen sijoituspaikka mobiiliverkossa olevalle yhdyslaitteelle.

Kontissa tulee olla tartuntatautien ehkäisyyn liittyvät välineet ja tilaratkaisut, kuten jätehuoltojärjestelmät ja käsidesipisteet.

Kontissa tulee olla jääkaappi lääkkeiden ja tarveaineiden säilytystä varten sekä lukittavat laatikostot.

4. Käyttö ja huolto

Kontin tulee kestää toistuvaa siirtoa, ja sen kuljetus pitää olla helppoa ja turvallista. Kontin mukana tulee tulla käyttö- ja huoltokoulutus, että ostajan on mahdollista tehdä huollot mahdollisimman hyvin itse.

5. Sertifikaatit ja vaatimustenmukaisuus

Kontin ja laitteiden on täytettävä paikalliset terveydenhuollon vaatimukset ja turvallisuusstandardit. Laitteiden ja kontin täytyy täyttää eurooppalaiset tai kansainväliset standardit.

6. Muuta huomioitavaa

Kokonaisuuteen ei tarvitse laskea mukaan välinehuollettavia instrumentteja. Siirrettävä suun terveydenhuollon yksikkö hankitaan omaksi, ei vuokra tai leasing sopimuksella. Toimittajalla on oltava referenssikohteena toimitettuna liikuteltava suun terveydenhuollonkontti omaksi tai vuokrasopimuksella Suomessa.

Tietopyyntöön liittyvät kysymykset on esitetty hankinnan kohteen kriteerit kohdassa. Vastauksen liitteeksi on mahdollista ladata aineistoa.

Kyseessä on hankintalain 65 § mukainen markkinakartoitus.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
TarjouspyyntoRaportti529727.pdf 248 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva