Reittipohjaiset henkilökuljetukset (vammaisten aamu- ja iltapäivätoiminta, työtoiminta sekä ikäihmisten päivätoiminta ja kylvetyspalvelu) v. 2025-2027 sis. optiot 1 + 1

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2024-10-04 11:45 (GMT+03:00)
2024-11-01 12:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Pohjanmaan hyvinvointialue Pohjanmaan hyvinvointialue
Hankintayksikkö
Hietalahdenkatu 2-4
65130 Vaasa
Suomija
3221324-6

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Pohjanmaan Hyvinvointialue pyytää tarjouksia vammaisten ja ikäihmisten reittipohjaisista henkilökuljetuksista (vammaisten aamu- ja iltapäivätoiminta, työtoiminta sekä ikäihmisten päivätoiminta ja kylvetyspalvelu). Asiakaskuljetuksia tarvitaan pääosin arkipäivinä.

Hankittava kokonaisuus on selkeyden vuoksi jaettu kuuteen osa-alueeseen maantieteellisen alueen ja asiakasryhmän mukaisesti:

1. Pohjoinen alue: vammaisten kuljetukset

2. Pohjoinen alue: ikäihmisten kuljetukset

3. Keskinen alue: vammaisten kuljetukset

4. Keskinen alue: ikäihmisten kuljetukset

5. Eteläinen alue: vammaisten kuljetukset

6. Eteläinen alue: ikäihmisten kuljetukset

Tarjoukset pyydetään kuitenkin "kuljetustarvekohtaisesti" tarkoittaen, että osa-alueen sisäiset tarjoukset on sallittu ja tarjoaja saa täysin vapaasti valita tarjottavat kohteet (kuljetustarpeet) osa-alueiden sisältä.

Kuljetustarpeita on yhteensä 65 kpl ja ne on tarkemmin kuvattu tarjouspyynnön liitteessä 1.

Tilaaja valitsee yhden (1) palveluntuottajan per kohde, jonka kanssa se tekee sopimuksen (kohde = kuljetustarve). Sama palveluntuottaja voi tulla valituksi useamman kohteen (kuljetustarpeen) palveluntuottajaksi.

Pyydetään tarjoajia antamaan tarjouksensa muodossa € / km (alv 0 %). Tietyn kuljetustarpeen palveluntuottajaksi valitaan halvimman kilometrihinnan antanut tarjoaja.

Tarjoaja voi siis jättää tarjouksen niin moneen kohteeseen, kuin haluaa. Tarjoajan tulee kuitenkin ilmoittaa etusijaisuus tarjoamilleen kohteille sekä tieto kuinka monta kohdetta voi ottaa toteutettavaksi. Etusijaisuutta sovelletaan tilanteissa, jossa tarjoaja on jättänyt tarjouksen useampaan kohteeseen, mutta ei resurssien puolesta pysty toteuttamaan kaikkia. Tällöin tarjoaja voi tulla valituksi siihen kohteeseen, jonka voittaa, mutta muissa kohteissa valitaan seuraavaksi tullut tarjoaja. Esimerkki: Tarjoaja jättää tarjouksen kohteelle A, B ja C etusijana 1. B, 2. C, 3. A. Resurssien puolesta tarjoaja voi toteuttaa vain kaksi kohdetta. Tarjoajan tarjous on halvin kaikilla kohteilla. Etusijajärjestyksen perusteella tarjoaja tulee valituksi kohteilla B ja C. Kohteella A valitaan toiseksi halvimman tarjouksen jättänyt.

Sopimuskausi alkaa 1.1.2025 ja päättyy 31.12.2027. Sopimukseen kuuluu lisäksi mahdollisuus kahteen optiokauteen 1 + 1. Optioiden käyttöönotto vaatii sekä tilaajan että palvelutuottajan suostumusta. Optioiden käyttöönotosta sovitaan hyvissä ajoin ennen sopimuskauden päättymistä.

Sopimus on molemmin puolin irtisanottavissa 3 kuukauden irtisanomisajalla.

Liitteen 1 kuljetustarpeet kuvaavat nykytilannetta. Tietyn kuljetustarpeen asiakasmäärä voi kasvaa tai vähentyä ennen sopimuskauden alkua ja myös sopimuskauden aikana. Asiakkaiden nouto-osoitteisiin voi myös tulla muutoksia. Valituille palveluntuottajille toimitetaan päivitetyt (ja tarkemmat) osoitelistat ennen sopimuskauden alkua. Mikäli tarjoaja tarvitsee tarkempia osoitetietoja jo tarjouksen tekovaiheessa, tietoja voi tiedustella sähköpostitse osoitteella kilpailutukset@ovph.fi.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Liite 1 Tarjottavat kuljetustarpeet.pdf 2,21 MB
TarjouspyyntoRaportti509304.pdf 778 KB
espd_509304.pdf 488 KB
HilmaIlmoitus509304.pdf 1,24 MB
JYSE 2014 Palvelut (Huhtikuu 2022).pdf 274 KB
Liite 2 Palvelukuvaus.pdf 368 KB
Henkilötietojen käsittelyn ehdot.pdf 39 KB
JYSE 2014 Tjänster (April 2022).pdf 259 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva