Erityisasumispalvelut Pohjois-Savon hyvinvointialueella - Uudelleenavaus

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2024-09-05 09:41 (GMT+03:00)
2024-09-23 12:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Sansia Oy Sansia Oy
Heini Timonen Heini Timonen
PL 2000
70601 Kuopio
Suomija
2364760-8

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Pohjois-Savon hyvinvointialue (jäljempänä PSHVA) järjestää erityisasumispalveluissa sosiaalihuoltolain (1301/2014) 21§:n mukaista asumispalvelua yli 18-vuotiaille henkilöille, jotka päihteistä johtuvien ja/tai mielenterveydellisten tai muiden syiden vuoksi tarvitsevat erityistä tukea asumisessaan sekä asumisensa järjestämisessä.

Kotiin annettavat palvelut ovat ensisijaisia suhteessa palveluihin, jotka edellyttävät muuttamista ja sisältävät sekä asumisen että palvelun. Asumispalveluja toteutettaessa henkilön yksityisyyttä, itsemääräämisoikeutta ja osallisuutta kunnioitetaan ja häntä ohjataan tarpeenmukaisiin kuntoutus ja sosiaali- ja terveydenhuollon palveluihin. PSHVA järjestää ympärivuorokautista asumispalvelua vain silloin, kun asiakas on ympärivuorokautisen hoidon ja huolenpidon tarpeessa, eikä enää selviydy omassa kodissaan avopalveluiden turvin.

Asiakkaan asumispalvelua arvioidaan säännöllisesti. Asiakkaan toimintakyvyn muuttuessa myös asumispalvelun tasoa ja paikkaa voidaan tarvittaessa muuttaa asiakkaan tarvetta vastaavaksi. Palvelu voidaan myöntää myös määräaikaisesti.

Mielenterveys- ja päihdekuntoutujan asumisesta ja kuntouttavista palveluista tulee muodostua toiminnallinen kokonaisuus, joka tukee kuntoutujan itsenäistä suoriutumista eri elämäntoiminnoissa. Kuntoutuspalvelut edistävät siirtymistä yhteisöllisestä asumisesta ja ympärivuorokautisesta palveluasumisesta itsenäisempiin asumisen muotoihin. Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumisen palvelujen tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn säilyminen tai paraneminen, asumiseen liittyvien haittojen vähentäminen ja asiakkaan siirtyminen itsenäisempään asumiseen.

Tämä hankinta on jaettu seuraaviin osiin:

1. Tuettu asuminen

4. Päihteet salliva yhteisöllinen asuminen A- kokonaisuus

5. Päihteet salliva yhteisöllinen asuminen B- kokonaisuus

Palveluluokat on avattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteenä olevassa ERAP palvelukuvaus liitteessä.

Tarjoaja voi jättää tarjouksen yhteen tai useampaan hankinnan osaan. Sopimuskausi on toistaiseksi voimassa oleva alkaen 1.12.2024

Tätä kokonaisuutta vastaava hankintailmoitus 481379 / Erityisasumispalvelut Pohjois-Savon hyvinvointialueella on julkaistu ja sopimukset tehty keväällä 2024. Nyt kyseinen menettely on hankinnan uudelleen avaus, jossa valitaan mukaan hankintaan uusia Toimittajia. Aiemmin valitulla toimittajalla on mahdollisuus tarjota hankintaan sellaiseen osa-alueeseen, johon ei aiemmin ole tarjonnut.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Erityisasumispalvelut Pohjois-Savon hyvinvointialueella - Uudelleenavaus.zip 2,13 MB
Erityisasumispalvelut Pohjois-Savon hyvinvointialueella - Uudelleenavaus.pdf 1,74 MB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva