24/00181 Rammeavtale for lederutvikling - Trinn 2

Informacija apie pirkimą

2024-06-21 10:07 (GMT+03:00)
2024-09-13 13:00 (GMT+03:00)
2024-08-30 13:00 (GMT+03:00)
Ne
Ne

Informacija apie pirkėją:

Havforskningsinstituttet Havforskningsinstituttet
Natalie Martins Sæberg Natalie Martins Sæberg
Postboks 1870 Nordnes
5817 BERGEN
Norvegija
971349077

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Oppdragsgiver har startet et arbeid med å utvikle lederne på alle nivåer i organisasjonen og har til hensikt å inngå en rammeavtale for lederutvikling. Utviklingsarbeidet skal understøtte Oppdragsgiver sitt arbeid med å utvikle og implementere ny strategi, samt å gi trening og kunnskap om sentrale lederoppgaver i kunnskapsorganisasjoner.

Hensikten er å utnytte organisasjonens fulle potensial og levere nasjonalt- og internasjonalt ledende kunnskapsbaserte råd og tjenester innen kyst- og havforvaltning.
Vi ønsker å bruke en konsulent som har erfaring og forskningsbasert kompetanse innen ledelse i Forsknings og utviklings (FoU) -institusjoner. I tillegg ønsker vi en konsulent som har erfaring fra kursvirksomhet for ledere i forskningsinstitusjoner som står overfor eller er inne i omstilling.
Vedkommende må også ha kompetanse om FoU- institusjoners relevans og betydning for samfunnsutvikling i Norge og Norden, samt kunnskap om forskningspolitiske trender på globalt, europeisk og nasjonalt nivå.
God formidlingsevne og evne til å formidle kunnskapen til ledere som kan omsettes i praktiske/ konkrete strategier i deres daglige lederskap er også noe som er en viktig egenskap for konsulenten.
 
Oppdragsgiver har etablert et lederforum som samles minst to ganger årlig i 1 til 2 dager. Formålet er å skape en møteplass på tvers for lederne ved instituttet for å imøtekomme behov for en felles diskusjonsarena der sentrale problemstillinger for lederne ved instituttet kan drøftes med sikte på å utvikle en lærende organisasjon og komme frem til en felles forståelse av praktisering av lederrollen ved instituttet. På en del av samlingene vil det være aktuelt å leie inn ekstern kompetanse til eksempel for å planlegge samlingen, gi faglige bidrag gjennom foredrag, arrangere work-shops, diskusjoner, øvelser eller lignende. Lederforumets faglige innhold vil variere fra gang til gang, og det vil være viktig at det faglige fokuset for forumet til enhver tid kan tilpasses Oppdragsgivers behov. Dersom leverandør ikke kan tilby ønsket bidrag, skal Oppdragsgiver stå fritt til å kontakte andre.

Oppdragsgiver ønsker tilbud på følgende:
Faglige bidrag på interne ledersamlinger hos Oppdragsgiver (lederforum).
Oppdragsgiver er organisert med 50 mellomledere og 11 toppledere.

Vi ser for oss følgende omfang:
  • 2 samlinger per år med 1-2 dager for mellomledergruppen.
  • 3 samlinger per år med 1-2 dager for toppledergruppen.
Målet med lederutviklingen hos Oppdragsgiver er å gi lederne en felles plattform basert på god rolleforståelse, slik at lederne kan bli bedre i stand til å ta i bruk og utvikle kompetansen hos sine medarbeidere. En lederutvikling skal bidra til å utvikle lederen til å fungere som pådriver og støtteperson for sine medarbeidere.
Samlingene skal gjennom foredrag, diskusjoner, teori og praktiske oppgaver gi lederen kunnskap som gir en bedre forståelse for hva en lederrolle innebærer, med spesiell vekt på ledelse av mennesker og team.  

Samlingene er i hovedsak basert på fysisk oppmøte, men inntil 20% kan gjennomføres digitalt.
Konkurransen gjennomføres i to faser:
  • fase 1 er kvalifikasjonsfase 
  • fase 2 er tilbudsfase
Avtaletype
Det vil bli inngått en rammeavtale med en (1) leverandør for lederutvikling.
En rammeavtale er en avtale mellom Oppdragsgiver og leverandører, som har til formål å fastsette kontraktsvilkårene for de avropene som skal inngås i løpet av rammeavtaleperioden, særlig med hensyn til pris og mengde (omfang).

Kontraktens omfang
Årlig volum på hele anskaffelsen estimeres til NOK 1.000.000, - eks. mva. per år.
Total kontraktsverdi inkl. opsjoner utgjør maksimum NOK 4.000.000, - eks. mva.


Kontraktens varighet og opsjon
Det vil bli inngått en rammeavtale med leverandør for 2 år, med opsjon for Oppdragsgiver til å forlenge avtalen i ytterligere 1+1 år, totalt maksimalt 4 år.

Tai yra antras žingsnis, dviejų žingsnių pirkime. Norėdami matyti reikalavimus bei dokumentus, sekite nuorodą: 24/00181 Rammeavtale for lederutvikling - Trinn 1

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva