Ny havneinfrastruktur for Stranda Hamnevesen KF

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2024-07-03 10:48 (GMT+03:00)
2024-07-29 13:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Stranda Hamnevesen KF Stranda Hamnevesen KF
Stranda
Norvegija
887933782

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Anskaffelsens formål er å inngå kontrakt om kjøp av nye kaianlegg til lokasjonene Geiranger, Stranda og Hellesylt. I tillegg inngår oppgradering av Geiranger Cruiseterminal i anskaffelsen. Oppdragsgiver skal videre ha opsjon på utvidelse av kaianlegg i Hellesylt samt opsjon på ytterligere ett kaianlegg tilsvarende anlegget som leveres i Stranda. Det skal videre tilbys serviceavtale til anleggene som beskrevet. En beskrivelse av anskaffelsen, dens formål og omfang finnes i oppdragsgivers KGV, samt i bilag 1 – funksjonsbeskrivelse og øvrige kontraktsdokumenter. .

Oppdragsgiver har anslått at anskaffelsen samlet har en verdi på 25 millioner kroner ekskl. mva. Estimatet er ikke ment som en øvre ramme for anskaffelsen, og er ikke forpliktende for oppdragsgiver.

Det er adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget, det vil si tilbud på følgende deler: 1. Ny kai med bølgebryter (Geiranger) 2. Oppgradering av Geiranger cruiseterminal 3. Ny kai i Hellesylt (med opsjon) 4. Ny kai i Stranda (med opsjon) Oppdragsgiver kan tildele kontrakt for de opplistede anleggene til forskjellige leverandører. En leverandør kan tildeles én, flere eller alle kontraktene i konkurransen. Anleggene evalueres hver for seg. Leverandørene kan levere parallelle tilbud. Dette innebærer at leverandørene i tillegg til tilbudet for hvert anlegg kan gi samletilbud på pris, som forutsetter tildeling av flere eller alle delkontrakter. Det skal i tilbudet fremgå tydelig hvilket pristilbud som eventuelt forutsetter tildeling av flere kontrakter.

Angitt varighet gjelder for kontrakten for serviceavtalen (ekskl. eventuelle opsjoner). Varighet av anleggsavtalen gjelder fra kontraktsignering og til anleggene er ferdigstilte etter fremdriftsplan.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva