Kymenlaakson maakunnalliset sote-henkilökuljetuspalvelut

Informacija apie pirkimą

Ribotas konkursas
2024-06-07 11:03 (GMT+03:00)
2028-12-31 00:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Kymenlaakson hyvinvointialue Kymenlaakson hyvinvointialue
Hankintapalvelut
Keskuskatu 19
48100 Kotka
Suomija
3221311-5

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Hankinta toteutetaan dynaamisena toimittajarekisterinä, joka on tilaajan suunnittelema, hankintalain periaatteiden mukainen kaksivaiheinen menettely. Kyseessä ei ole hankintalain 42 §:n tarkoittama puitejärjestely eikä 49 §:n tarkoittama EU-kynnysarvon ylittävien tavara- ja palveluhankintojen dynaaminen hankintajärjestelmä. Toimittajarekisterissä hyödynnetään soveltuvin osin hankintalain 49 – 52 §:ssä kuvattuja dynaamista hankintajärjestelmää koskevia säännöksiä.

Kaikki tässä hankintailmoituksessa kuvattavat kelpoisuusehdot täyttävät ja vaaditut kelpoisuustodistukset toimittaneet palveluntuottajat hyväksytään mukaan toimittajarekisteriin. Kun toimittajarekisteri on perustettu, kuljetuspalvelut kilpailutetaan sen sisällä siten, että tarjouspyynnöt toimitetaan kaikille toimittajarekisterissä mukana oleville yrityksille. Toimittajarekisteriin hyväksyminen ei velvoita yritystä osallistumaan toimittajarekisterin sisäisiin kilpailutuksiin.

Toimittajarekisteri on koko voimassaolonsa ajan avoin kaikille soveltuvuusehdot täyttäville palveluntuottajille.

Toimittajarekisterin joustavuus saavutetaan toteuttamalla järjestelmän sisäisiä kilpailutuksia järjestelmän keston aikana. Tällöin uusilla palveluntuottajilla on mahdollisuus päästä mukaan tuottamaan kuljetuspalveluita ja tilaaja voi tehdä muutoksia kuljetuspalveluita koskeviin ehtoihin.

Toimittajarekisterin sisäisiä kilpailutuksia voidaan tehdä toimittajarekisterin perustamisesta lähtien sen keston loppuun saakka. Toimittajarekisteri on voimassa 31.12.2028 saakka, minä aikana toimittajarekisterin sisäiset kilpailutukset tehdään. Toimittajarekisterin sisäisten kilpailutusten perusteella tehdyt sopimukset voivat olla voimassa enintään kaksi (2) vuotta toimittajarekisterin päättymisen jälkeen.

Hankintamenettelyn valinnan tarkoituksena on turvata haavoittuvassa asemassa olevan asiakasryhmän palveluiden toteuttaminen niitä koskevan lainsäädännön mukaisesti. Kyseessä ovat asiakasryhmän perusoikeuksien toteutumisen kannalta merkitykselliset palvelut. Toimittajarekisterin tarkoituksena on turvata palveluiden jatkuvuus, saatavuus ja kattavuus sekä palvelujen käyttäjien erityistarpeiden huomioiminen. Tarkoituksena on myös toimivan kilpailun edistäminen siten, että asiakasryhmän erityistarpeiden mukaisen ammattitaitoisen palvelun ja kaluston saatavuus turvataan lyhyellä ja pitkällä aikavälillä, taajama- ja haja-asutusalueilla.

Sosiaali- ja terveydenhuoltoa ja pelastustoimea koskevan uudistuksen toimeenpanosta ja sitä koskevan lainsäädännön voimaanpanosta annetun lain (616/2021) mukaan sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisvastuu siirtyy kunnilta ja kuntayhtymiltä (Helsingin kaupunkia lukuun ottamatta) hyvinvointialueille 1 päivänä tammikuuta 2023. Kymenlaakson hyvinvointialue tulee järjestämisvastuun siirryttyä Kymsoten sijaan dynaamisen toimittajarekisterin hallinnoijaksi ja siihen perustuvien sopimusten tilaajaksi.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Kymenlaakson maakunnalliset sote-henkilökuljetuspalvelut.pdf 448 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva