Hospitaalinpuisto, kappelinpihan rappuset 2024

Informacija apie pirkimą

Ribotas konkursas
2024-05-31 14:34 (GMT+03:00)
2024-06-19 12:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Helsingin kaupunki Helsingin kaupunki
Heikki Laristo Heikki Laristo
PL 1660
00099 Helsingin kaupunki
Suomija
0201256-6

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

TARJOUSPYYNTÖ

Stara, Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos, pyytää tarjoustanne Hospitaalinpuiston kappelin rappusten kivitöistä tämän tarjouspyynnön ja liitteenä olevien tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti.

Hankintayksikkö on Stara. Hankinta tulee Kaupunkitekniikan rakentamisen osaston rakennusyksikön 2 käyttöön Hospitaalinpuiston kivityöurakassa ajalla 15.7. - 15.9.2024. Työkohde sijaitsee Koskelan kaupunginosassa vanhalla sairaala- ja pesula-alueella. Hanke on osa Hospitaalinpuiston liikennealueiden, puistokäytävien ja viheralueiden kunnostamista.

Hankinnan kohteena ovat tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaiset luonnonkivimateriaalit asennettuna työkohteeseen liitteenä olevien työselostuksen ja suunnitelmapiirustusten mukaisesti.

Hankintaa toteuttamaan valitaan yksi urakoitsija.

Tämä hankintailmoitus on lähetetty julkaistavaksi 31.5.2024 Hilma -julkisten hankintojen ilmoituskanavassa ja Tarjouspalvelussa, jonka kautta tarjous tulee myös toimittaa.

TARJOUKSEN LAADINTA

Tarjous tulee laatia kiinteähintaisena. Tarjoajan tulee sisällyttää tarjoamaansa kiinteään urakkasummaan sovitun työtuloksen aikaansaamiseksi tarpeellisten töiden kaikki kustannukset.

Portaiden perustusten, sekä porraskivien tarkat määrät, niiden koot, pintakäsittelyt ja asennustavat ilmenevät liitteenä olevista suunnitelmista. Tarjoaja yksin vastaa kivi- ja työmäärien laskemisesta tarjouslaskentaa varten.

Materiaalin hinnan muutokset sopimuskaudella eivät vaikuta sopimushintaan.

MATERIAALIN HYVÄKSYNTÄ

Tarjoaja voi antaa tarjouksensa vaihtoehtoisella materiaalilla niiltä osin kuin tarjouspyynnössä tai suunnitelma-asiakirjoissa vaihtoehto on sallittu (mainittu "tai vastaava"). Tarjoajan tulee toimittaa mallikivet rakennusyksikön toimistoon osoitteeseen Talttakuja 1 viimeistään 11.6.2024. Mallikivien toimituksesta tulee sopia Staran työnjohtajan kanssa etukäteen.

Mallikivien materiaalin ja pintakäsittelyn tulee vastata tarjouspyynnössä edellytettyä ja tarjoajan tarjouksessaan tarjoamia kivimateriaaleja. Kivet on nimettävä yksiselitteisesti ja niihin on liitettävä todistukset työselostuksen mukaisten vaatimusten täyttymisestä. Vaatimusten toteutuminen on testattava EU:ssa hyväksytyssä testauslaitoksessa ja testaustulokset on toimitettava rakennuttajalle. Todistusten testaustuloksien tulee olla suomenkielisiä.

Tilaajan ja suunnittelijan edustajat tarkastavat materiaalin soveltuvuuden 13.6.2024 mennessä. Hyväksytyistä kivilajeista annetaan tarjouspyyntöön lisätieto Tarjouspalvelussa hankinnan kysymysajan puitteissa. Sopimustoimittajaksi valitun hyväksytyt mallikivet toimivat verrokkeina sopimuksen aikana.

TARJOUSKILPAILU

Tarjoukset tulee jättää tarjouspyynnön mukaisesta kokonaisuudesta määräaikaan mennessä.

Hankintayksikkö tarkastaa tarjoajien soveltuvuuden. Hankintakilpailun voittaa soveltuvista tarjoajista edullisimman tarjoushinnan antanut tarjoaja.

Sopimus urakan toteuttamisesta tehdään liitteenä 1 toimitetun urakkasopimusmallin mukaisesti.

TYÖN SUORITUS

Kivitöiden tulee edetä tilaajan ja sopimustoimittajan yhdessä sopiman toteutusaikataulun mukaan ja olla täysin valmiit 15.9.2024 mennessä. Urakkasumman laskutus tapahtuu työn osa-alueiden valmistumisen mukaan aikataulutetun maksuerätaulukon perusteella. Urakoitsija hakee valmistuneen osa-alueen laskutuslupaa. Tilaajan ja rakennuttajan edustajat varmistavat työsuorituksen laadun ennen maksuerän laskutuksen hyväksymistä.

Tilaajalla on oikeus sakottaa aikataulutettujen osa-alueiden valmistumisen viivästymisestä. Poikkeaminen hyväksytyistä kivilajeista, materiaalin tai työn laadusta johtaa sopimuksen mukaisiin sanktioihin.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Hospitaalinpuisto, kappelinpihan rappuset 2024.pdf 1,09 MB
Hospitaalinpuisto, kappelinpihan rappuset 2024.zip 5,49 MB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva