Invitasjon til markedsdialog - Automatisering/effektivisering av saksbehandlingsprosesser gjennom kunstig intelligens

Informacija apie pirkimą

Prior information notice
eForm N4 Norwegian prior information notice or a periodic indicative notice used only for information
2024-06-01 10:10 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Ringsaker kommune Ringsaker kommune
Ann Marit Holumsnes Ann Marit Holumsnes
Postboks 13
2381 BRUMUNDDAL
Norvegija
864950582

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Kommunene har behov for å finne løsninger for å imøtekomme et økende behov og forventninger fra innbyggere, næringslivet, nasjonale myndigheter og lokale politikere om å opprettholde et høyt nivå på tjenestekvaliteten samtidig som man oppnår kostnadsbesparelser.  

Kommunene Kongsvinger, Stange og Ringsaker er tildelt skjønnsmidler fra Statsforvalteren i Innlandet til gjennomføring av et felles prosjekt. Prosjektet består av 3 faser over 3 år. Kommunene er pr i dag bevilget kr 900.000 til prosjektets første fase og det er søkt om 2.650.000 for hver av de neste fasene. Søknaden/prosjektbeskrivelsen er vedlagt.

Kommunene har som mål å størst mulig grad automatisere/effektivisere flere saksbehandlingsprosesser gjennom kunstig intelligens som i dag krever betydelig manuelt arbeid. Et annet mål er at prosjektets resultater skal kunne tas i bruk av andre kommuner uavhengig av hvilke systemer de benytter.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva