Physicum, talotekniset korjaukset

Informacija apie pirkimą

Ribotas konkursas
2024-05-24 16:26 (GMT+03:00)
2024-06-12 14:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Helsingin Yliopistokiinteistöt Oy Helsingin Yliopistokiinteistöt Oy
Jussi Tuomola Jussi Tuomola
00100 Helsinki
Suomija
2267512-1

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Helsingin Yliopistokiinteistöt Oy pyytää tarjoustanne Physicum TATE-korjaukset-hankkeen projektinjohtourakasta tämän tarjouspyyntökirjeen ja sen liiteasiakirjojen mukaisesti. Hankinta toteutetaan rajoitettuna menettelynä, kansallisena hankintana.

Kohde käsittää Helsingin Kumpulan kampusalueella sijaitsevan Physicum-rakennuksen osoitteessa Gustaf Hällströmin katu 2, 00560 Helsinki. Kohteen laajuus on noin 20 935 brm2. Alustavat korjaustoimenpiteet ja tarkempi kuvaus hankkeesta on esitetty alustavassa urakkaohjelmassa, hankesuunnitelmassa ja muissa liitteenä olevissa asiakirjoissa.


Hankinta toteutetaan rajoitetulla menettelyllä.
Ensin jätetään osallistumishakemus.
Tarjousvaiheeseen valitaan osallistumishakemuksen jättäneistä vähimmäisvaatimukset täyttävistä ehdokkaista 5-7 kpl, jollei soveltuvia ehdokkaita ole vähemmän. Mikäli vähimmäisvaatimukset täyttäviä yrityksiä on enemmän kuin viisi, vähimmäisvaatimukset täyttäneiden ehdokkaiden kesken suoritetaan pisteytys ja hankintayksikkö valitsee tarjoajiksi viisi eniten pisteitä saanutta osallistujaa. Tarjous on mahdollista jättää myös työyhteenliittymänä. Mikäli tarjous jätetään työyhteenliittymänä, tulee PJ-palkkion sisältää työyhteenliittymän yhteinen PJ-palkkio. Päällekkäistä PJ-palkkiolaskutusta ei hyväksytä. Tilaajan ja urakoitsijan välinen sopimus laaditaan yhteenliittymämallissa osallistumishakemuksella ilmoitetun tarjoajan kanssa. Osallistumishakemuslomakkeella on ilmoitettava kaikkien työyhteenliittymän osapuolten tiedot.
Tarjousvaiheeseen valitaan vähimmäisvaatimukset täyttävistä ehdokkaista viidestä (5) seitsemään (7) eniten pistettä saanutta ehdokasta, jollei soveltuvia ehdokkaita ole vähemmän. Mikäli vähimmäisvaatimukset täyttäviä ehdokkaita on yli 7, niin tasapisteissä olevista toimijoista tarjousvaiheeseen mukaan pääsevät toimijat arvotaan.
Tarjousvaiheeseen valitut ehdokkaat osallistuvat haastatteluun.

 

 

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Physicum, talotekniset korjaukset.pdf 315 KB
Physicum, talotekniset korjaukset.zip 91,36 MB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva