ENNAKKOILMOITUS JA TIETOPYYNTÖ: turvajärjestelmien ja niihin liittyvien palvelujen hankinta

Informacija apie pirkimą

2023-10-16 12:38 (GMT+03:00)
2023-10-29 23:59 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Jyväskylän kaupunki Jyväskylän kaupunki
Joona Kankainen Joona Kankainen
01746664

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

ENNAKKOILMOITUKSEN TARKOITUS JA ILMOITUS TEKNISESTÄ VUOROPUHELUSTA

Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö vaan tietopyyntö markkinakartoitusta varten. Jyväskylän kaupunki tulee kilpailuttamaan kameravalvonnan, kulunvalvonnan ja rikosilmoitinpalvelun hankinnan. Kohteina ovat Jyväskylän kaupungin kaupunkirakennepalvelujen, Liikuntapalvelujen sekä Tilapalvelu-liikelaitoksen kohteet. Kohteina ovat myös olemassa olevien kiinteistöjen ja ulkoalueiden järjestelmämuutokset, uusien järjestelmien asennukset, ylläpito, huolto ja täydennyshankinnat. Asennettavilta järjestelmiltä edellytetään yhteensopivuutta nykyisten järjestelmien kanssa, ellei asiasta toisin sovita. Tällä ennakkoilmoituksella ja tietopyynnöllä on tarkoitus kartoittaa hankinnan toteutuksesta kiinnostuneita markkinatoimijoita ja toimivia palveluratkaisuja ja toteutusmalleja hankintakokonaisuuteen tai sen osiin sekä näkemyksiä tarjouspyyntöasiakirjoissa huomioitavista asioista.

 

Ennakkoilmoituksessa ilmoitetut tiedot hankinnasta tai hankintamenettelystä ovat alustavia. Jyväskylän kaupunki ei sitoudu kilpailuttamaan ennakkoilmoituksen mukaista hankintaa kokonaisuutena tai osina. Ilmoitetut tiedot eivät ole hankintayksikköä sitovia mahdollisessa hankintamenettelyssä. Markkinatoimijat voivat osallistua markkinakartoitukseen vastaamalla kirjalliseen kyselyyn sunnuntaihin 29.10.2023 mennessä osoitteessa https://forms.office.com/e/vYfzfky56f. Hankintayksikkö voi kutsua kyselyyn vastaavia tai muita toimijoita kahdenväliseen tekniseen vuoropuheluun. Vuoropuhelua voidaan käydä Teamsetäyhteydellä, paikallistapaamisin tai sähköpostitse. Kahdenväliset vuoropuhelut käydään alustavan suunnitelman mukaan aikavälillä 23.10.2023 - 3.11.2023. Tietopyyntöön vastaaminen tai vuoropuheluun osallistuminen ei sido siihen osallistuvia yrityksiä tarjouksen tekemiseen mahdollisessa tarjouskilpailussa, eikä toisaalta kyselyyn tai vuoropuheluun osallistumatta jättäminen estä tarjouksen tekemistä mahdollisessa hankintamenettelyssä. Osallistuneille yrityksille ei makseta korvausta vastaamisesta tai osallistumisesta. Hankintayksikkö voi tarvittaessa rajata kahdenväliseen vuoropuheluun kutsuttavien yritysten määrää oman harkintansa mukaan.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
ENNAKKOILMOITUS JA TIETOPYYNTÖ turvajärjestelmien ja niihin liittyvien palvelujen hankinta.pdf 112 KB
ENNAKKOILMOITUS JA TIETOPYYNTÖ turvajärjestelmien ja niihin liittyvien palvelujen hankinta.zip 245 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva