Tietopyyntö: Ajoneuvojen varaus- ja hallintajärjestelmä / Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria

Informacija apie pirkimą

2023-10-09 13:21 (GMT+03:00)
2023-10-18 12:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Joensuun kaupunki Joensuun kaupunki
Pohjois-Karjalan hankintatoimi Pohjois-Karjalan hankintatoimi
Tuomas Vepsä Tuomas Vepsä
Suomija
0242746-2

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

TÄMÄ EI OLE HANKINTAILMOITUS, EIKÄ TARJOUSPYYNTÖ, VAAN TIETOPYYNTÖ.

*****

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria valmistelee kilpailutusta ajoneuvojen varaus- ja hallintajärjestelmästä, johon pyydetään kommentteja ja huomioita markkinoilla olevilta tarjoajilta.

Riverialla on käytössä tällä hetkellä noin 100 henkilö- ja pakettiautoa sekä lisäksi muita ajoneuvoja. Ajoneuvot ovat tiettyjen koulutusalojen käytössä, eikä niiden hallintaan ja varaamiseen ole yhteneviä käytäntöjä. Jatkossa Riverian ajoneuvojen on tarkoitus olla yhteiskäyttöisiä kampuskohtaisesti.

Tarkoituksena on hankkia tähän tarkoitukseen soveltuva järjestelmä, jonka avulla ajoneuvoja voi varata, ajoneuvoluetteloa voi ylläpitää sekä seurata ajosuoritteita/ajopäiväkirjaa. Gps-paikanninta ei ole tarpeen laittaa ajoneuvoihin, vaan ajosuoritteen seurannan tulee tapahtua muuta kautta.

Voitte kommentoida em. vastaamalla tähän tarjouspyyntöön. Voitte myös ladata esitteitä/linkkejä verkkosivuille, mikäli teillä on tarjota tähän soveltuvaa ratkaisua. Riveria on tarvittaessa yhteydessä soveltuviin tarjoajiin tarkemmin ja sopii näyttötilaisuuksia niiden esittelyyn. Mikäli järjestelmän ei katsota soveltuvan käyttötarkoitukseen, ei näyttötilaisuutta sovita.

***

Tietopyynnön kohdassa "Hankinnan kohteen kriteerit" voi ladata esitteitä tmv. koskien tarjottua ratkaisua. Myös kaikki muut mahdolliset kommentit, huomiot yms. hankintaa koskien ovat tervetulleita.

***

Tämän tietopyynnön tarkoituksena on tiedottaa markkinoita tulevasta kilpailutuksesta, kartoittaa markkinoiden tilannetta, mahdollistaa kommenttien esittäminen tulevasta hankinnasta sekä saada hankintaa koskevaa tietoa, jotta varsinainen tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla. Tietopyynnöllä täydennetään osaamista

tarjouspyynnön laadintaan.

Halutessanne voitte jättää vastauksia / kommentteja hankintaan liittyen myös tietopyynnön "Kysymykset ja vastaukset" -kohdassa.

 

 

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Tietopyyntö_Ajoneuvojen varaus- ja hallintajärjestelmä_Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria.pdf 193 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva