Udstyr til stoppesteder i Nordjylland

Informacija apie pirkimą

05 - Contract notice - utilities
Negotiated procedure with a call for competition
2023-09-19 17:17 (GMT+03:00)
2023-10-13 00:59 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Nordjyllands Trafikselskab Nordjyllands Trafikselskab
Kristoffer Martens
John F. Kennedys Plads 1T, 3. sal
9000 Aalborg
Danija

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Denne opgave benævnt ”Udstyr til stoppesteder i Nordjylland” omfatter i hovedtræk produktion og levering af udstyr i en sammenhængende designlinje til etablering og/eller opgradering af stoppesteder i Nordjylland indenfor kategorierne: 1) læskærme, 2) standere, 3) sidde- og ståbænke, 4) cykelparkering, 5) affaldskurve. Udstyret anvendes i forbindelse med implementeringen af Fremtidens Kollektive Trafik, der indeholder anlæggelse og opgradering af stoppesteder i årene 2024, 2025 og 2026. Derudover forventes de nordjyske kommuner og NT løbende at benytte rammeaftalen i forbindelse med vedligeholdelse og opgradering af stoppesteder i hele rammeaftalens løbetid. Leverandøren skal udføre færdigprojektering og udvikling af udstyret på baggrund af den fastsatte designmanual og arbejdsbeskrivelse. Rammeaftalen indeholder ikke montage og anlægsarbejder.

Denne opgave benævnt ”Udstyr til stoppesteder i Nordjylland” omfatter i hovedtræk produktion og levering af udstyr i en sammenhængende designlinje til etablering og/eller opgradering af stoppesteder i Nordjylland. Designlinjen er udviklet af Nordjyllands Trafikselskab i samarbejde med de nordjyske kommuner og C.F. Møller som designer.

Udstyret anvendes i forbindelse med implementeringen af Fremtidens Kollektive Trafik, der indeholder anlæggelse og opgradering af stoppesteder i årene 2024, 2025 og 2026. Derudover forventes de nordjyske kommuner og Nordjyllands Trafikselskab løbende at benytte rammeaftalen i forbindelse med vedligeholdelse og opgradering af stoppesteder i hele rammeaftalens løbetid.

Leverandøren skal udføre færdigprojektering og udvikling af udstyret på baggrund af den fastsatte designmanual og arbejdsbeskrivelse. Udstyret skal leveres klar til montage inklusiv alle tilhørende dele, som er nødvendige for udstyrets enkle montage og færdiggørelse til fuld driftsmæssig stand. Arbejdet omfatter derfor tillige projektering og levering af præstøbte betonfundamenter/nedstøbningsdele, som en integreret del af udstyrets konstruktion, så den efterfølgende anlægsopgave, der udføres i kommunalt regi, kan udføres på den enklest mulige måde.

Rammeaftalen omfatter stoppestedsudstyr inden for følgende kategorier:

- Læskærme i forskellige varianter og dimensioner.

- Standere

- Sidde- og ståbænke – frit opstillet eller integreret i læskærm.

- Cykelparkering i flere varianter

- Affaldskurve

Rammeaftalen indeholder ikke montage og anlægsarbejder.

Udbuddet gennemføres som et udbud med forhandling efter Forsyningsvirksomhedsdirektivet. Indkommer der ansøgninger fra flere end tre ansøgere vil ordregiver foretage udvælgelse af de tre ansøgere, der dokumenterer den bedste og mest relevante erfaring på baggrund af referencer og CV´er, jf. udbudsbetingelsernes pkt. 5.3. De tre udvalgte ansøgere vil blive inviteret til at afgive tilbud og ordregiver forbeholder sig retten til at tildele rammeaftalen på baggrund af de indledende tilbud. Hvis der ikke tildeles på baggrund af de indledende tilbud forventer ordregiver, at der afholdes op til 2 forhandlingsrunder inden afgivelsen af endelige tilbud, jf. udbudsbetingelserne.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva