Digital hjemmeoppfølging

Informacija apie pirkimą

Competitive procedure with negotiation
2023-05-30 14:56 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Fredrikstad kommune Fredrikstad kommune
Roy Pettersen
Postboks 1405
1606 Fredrikstad
Norvegija
940039541

✅✅✅ Norite gauti tokią informaciją kas rytą? Užpildykite anketą viršuje spausdami "IŠBANDYTI NEMOKAMAI" ✅✅✅

Konkurransen gjelder levering av system for digital hjemmeoppfølging og rammeavtale på medisinteknisk utstyr knyttet til digital hjemmeoppfølging for automatisk registrering av målinger.

For en beskrivelse av deltagere i anskaffelsen, se punkt 1.1.1.

Kommuner i Helsefellesskapet Østfold i samarbeid med Sykehuset Østfold har et pågående prosjekt i regi av Nasjonalt velferdsteknologiprogram for spredning av digital hjemmeoppfølging i regionen. Dette prosjektet involverer både sykehuset, fastleger og en rekke kommuner i regionen. Som en forutsetning for videre tjenesteutvikling, står vi nå klare til å anskaffe en løsning for digital hjemmeoppfølging.

En slik løsning består av:• Et oppfølgingssystem for administrasjon og til bruk for helsepersonell• En app til bruk for pasientene som skal følges opp• Medisinsk måleutstyr som kan brukes til å gjøre enkle målinger hjemmefra (rammeavtale)



Kontraktstildeling
Dato for kontraktstildeling: 23-05-2023
Antall mottatte tilbud: 5

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva