Digitale trygghetsalarmer, samt tilhørende plattform- og programvareteknologi

Informacija apie pirkimą

2023-11-20 10:19 (GMT+02:00)
2032-12-31 13:00 (GMT+02:00)

Informacija apie pirkėją:

Ikomm AS Ikomm AS
Karl Erik Steinbakk Karl Erik Steinbakk
Vormstuguvegen 40
Fakkelgården

2464 LILLEHAMMER
Norvegija
991335846

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Digitale trygghetsalarmer, samt tilhørende plattform- og programvareteknologi
Det forventes at oppdragsgivers eierkommuner vil ha behov for mobile trygghetsalarmer. Med dette menes teknologi som er ment å øke og trygge tjenestemottakers bevegelsesfrihet og selvstendighet, særlig i og utenfor eget hjem.

Kategorien omfatter også programvare, som eksempelvis plattformer eller apper, for å administrere og monitorere nevnte trygghetsalarmer.

Kategorien er ment for tilbydere som kan levere enheter og/eller programvare innenfor definisjonen ovenfor.

Oppdragsgivers eierkommuner vil muligens ha behov for teknologi som bidrar til å øke livskvaliteten, selvstendigheten og trygghetsfølelsen hos brukere som har behov for bistand og omsorg fra det offentlige, ved hjelp av teknologi som blandt annet kan lokalisere og monitorere brukerne.

Dette kan være all mulig teknologi som faller innenfor definisjonen ovenfor og som ikke er omfattet av øvrige kategorier.

 Siden velferdsteknologi er i konstant utvikling og denne innkjøpsordningen har lang varighet, kan innholdet i kategorien endre seg over tid, basert på det som til enhver tid ansees som egnede hjelpemidler som ved hjelp av varslinger/alarmer er ment å gi brukerne en økt grad av trygghet i relasjon til dagligdagse aktiviteter.
 

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva