Rekrytointipalvelut

Informacija apie pirkimą

Atviras konkursas
2022-09-19 14:01 (GMT+03:00)
2022-10-11 12:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Porin kaupunki Porin kaupunki
HR-yksikkö HR-yksikkö
PL 121
28101 Pori
Suomija
0137323-9

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Hankinnan kohteena on rekrytointipalvelut Porin kaupungille. Rekrytointipalveluihin kuuluu rekrytointiprosessien läpivienti tai yksittäisten rekrytointiprosessiin kuuluvien vaiheiden toteuttaminen, riippuen tilaajan tarpeista.

Rekrytointiprosessiin liittyviä palveluita käytetään mm. johtotason henkilöiden, esihenkilöiden tai päälliköiden ja asiantuntijoiden rekrytoinneissa. Tarve vaihtelee vuosittain, riippuen mm. muutoksien määrästä tilaajan henkilöstössä. Rekrytointeja tehdään kuntien toimintaan liittyville toimialoille.

Tilaaja tarvitsee tukea rekrytointiprosessin eri vaiheisiin kumppanilta, joka ymmärtää kuntien tai muiden vastaavien julkisten toimijoiden / organisaatioiden rekrytointeihin liittyviä ominaispiirteitä ja niiden vaikutuksia rekrytointiprosessien toteutustapaan. Palveluntuottajan tulee pystyä toteuttamaan erityyppisiä toimeksiantoja, koska kuntien tehtäväkenttä on monipuolinen. Onnistuneiden rekrytointien varmistamiseksi kumppanin tulee tarjota ammattitaitoisia ja monipuolisia näkemyksiä ja toteutustapoja niin hakijaprofiilin määrittelyssä, hakemusten arvioinnissa, haastattelujen läpiviemisessä kuin henkilö-/ soveltuvuusarvioinneissakin.

Hankittava palvelu on kuvattu liitteessä 1. Rekrytointipalvelukuvaus. Palvelu tulee toteuttaa liitteen 1. ja tarjoajan laatiman toteuttamiskuvauksen mukaisella sisällöllä ja laatutasolla.

Toimeksiantoina voi olla koko rekrytointiprosessi tai sen osia, esimerkiksi pelkkä henkilö-/ soveltuvuusarviointi. Toimeksiantoon sisältyvä haastattelujen lukumäärä tai henkilö-/ soveltuvuusarviointien määrä määräytyy tilauskohtaisesti ja voi tarkentua vielä rekrytointiprosessin edetessä.

Tilaaja ei sitoudu ostamaan kiinteää määrää palvelua palveluntuottajalta sopimuskauden aikana, vaan palvelua ostetaan tarpeen mukaan tämän kilpailutuksen mukaisin ehdoin.

Sopimustoimittajia valitaan enintään kolme (3), joten myöskään yksittäisen tarjoajan ei tarvitse sitoutua kaikkien toimeksiantojen hoitamiseen, vaan toimeksiantoja voidaan tilata sopimustoimittajilta ensisijajärjestyksen mukaisesti tai minikilpailuttamalla, kuten kohdassa 'Hankintamenettelyä koskevat lisätiedot' on kuvattu.

Dokumentai prieinami užsiregistravus

Pavadinimas Dydis
Rekrytointipalvelut.pdf 390 KB
Rekrytointipalvelut.zip 341 KB

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva