Forløb for matchgruppe 5 - Arbejdsmarkedsforvaltningen

Informacija apie pirkimą

2008-09-18 11:28 (GMT+03:00)
2008-10-13 13:00 (GMT+03:00)
2008-10-13 13:00 (GMT+03:00)
Ne
Ne

Informacija apie pirkėją:

Roskilde Kommune Rådhusservice Roskilde Kommune Rådhusservice
Henriette Roth Henriette Roth
Gormsvej 7
4000 Roskilde
Danija
29189404

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Forløb for matchgruppe 5

 

Årlig økonomisk ramme vil være 500.000 kr.

 

Beskrivelse af opgaven

Målgruppen er kontanthjælpsmodtagere i matchkategori 5. Gruppen er overvejende mandlige kontanthjælpsmodtagere i alderen fra 30-50 år. De er belastet af sociale, psykiske og/eller misbrugsrelaterede problematikker. De har gennem flere år ikke haft tilknytning til arbejdsmarkedet.

 

Gruppen kendetegnes ved, at de ikke er i stand til at gennemføre et normalt aktiveringsforløb, f.eks. møde stabilt, indordne sig kollektivt, fastholde aktivitet over tid, indgå i sociale relationer samt motivere sig selv til at være en del af normalsamfundet.

 

De er i risiko for at blive marginaliseret, hvorfor der er behov for en længerevarende målrettet indsats, for at opnå og fastholde en tilknytning til arbejdsmarkedet.

 

Indsatsen skal understøtte at gruppen, via en procesorienteret metode, stabiliseres, afklares og støttes til at få en afklaring og/eller tilknytning til arbejdsmarkedet.

 

Opgaveløsningen er således:

Afklaring

Målet for den enkelte deltager er, at bringe orden i nat og dag, opnå en social kontakt og genskabe netværk, motivere for at modtage behandling af misbrug og psykiske vanskeligheder, sanering af økonomi, reorganisering af boligforhold, afklaring af erhvervsønsker samt skabe motivation for at få en tilknytning til arbejdsmarkedet.

Udformning og afprøvning af erhvervsplan

Udformning af jobplan i samarbejde med mentor/støtteperson, afprøvning af muligheder i praktik.

Realisering af erhvervsplan

Iværksætte og gennemføre jobplan med fortsat støtte, f.eks. med mentor.

Indsatsen vil ligeledes bestå i, at udvikle og afprøve utraditionelle arbejdsmetoder for, at den enkelte opnår en tilknytning til arbejdsmarkedet, f.eks. sammen med lokale virksomheder.

Forløbsperiode

Forløbet ønskes igangsat til den 1. december 2008. Der udbydes en kontrakt på 12 måneder, og med mulighed for forlængelse i yderligere 2 x 12 måneder.

 

Krav til forløb

1.    Geografisk skal aktiviteterne være placeret i Roskilde Kommune og i størst mulig grad tage højde for transportmuligheder og -tider.

2.    Den økonomiske ramme vil årligt være 500.000 kr.
3.    Kapacitet til, at forventeligt 12 borgere årligt vil gennemgå et forløb.

Procedure:
For at deltage i opgaven indsættes dette link i din internet browser: http://dk.mercell.com/m/Permalink/Tender.aspx?id=16889389 . Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: ”Meld din interesse”. Herefter skal du udfylde en registrering af dit firma, hvis du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S. Denne registrering er nødvendig for videre deltagelse og er uden omkostninger.

Herefter modtager du login koder og kan stille spørgsmål omkring opgaven direkte til indkøber samt afgive tilbud og uploade tilbudsdokumenter. Spørgsmål skal stilles herigennem ligesom svar fra indkøber afgives herigennem.

Alle dokumenter i tilbuddet til indkøber skal uploades og sendes igennem Mercell Sourcing Service og er omkostningsfrit for leverandører. 3 dage før tilbudsfristen udløber vil du modtage en påmindelse omkring opgaven på din email.

Spørgsmål omkring funktionaliteten i systemet sendes til Arne Bøgh Drasbæk på arne@mercell.com eller ring på 63 13 37 00. Her kan leverandører også rekvirere en kort vejledning.

Tildelingskriterier

ü 
Dokumentation for erfaring med relevant målgruppe: 30 %
ü  Nytænkning (utraditionelle arbejdsmetoder) til løsning af opgaven: 30 %
ü  Opnåede resultater i lignende projektforløb med matchgruppe 5: 20 %
ü  Pris: (forventes at ligge indenfor den økonomiske ramme): 20 % 

Roskilde kommune forbeholder sig ret til at forkaste tilbud der overstiger den økonomiske ramme

Roskilde Kommune vil umiddelbart efter vurdering af tilbud udvælge aktør til at varetage opgaveløsningen.


Tilbudsfrist:
Tilbud inklusive bilag uploades på www.mercell.dk  senest den 13. oktober 2008 kl. 12:00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva