Raide–Jokeri-linjan operoinnin hankinta

Informacija apie pirkimą

Tiesioginis sutarties sudarymas
2020-05-15 11:20 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä
Helsinki
Suomija

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Raide–Jokeri on Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välille rakennettava pikaraitiolinja. Raide–Jokerin rakentaminen alkoi kesäkuussa 2019. Liikennöinti on tarkoitus aloittaa viimeistään kesäliikenteen alusta vuonna 2024. Raide–Jokeri on pääkaupunkiseudun ensimmäinen pikaraitiotie, joka korvaa kuormittuneen runkolinjan 550. Raide–Jokerin linjan pituus on noin 25 kilometriä ja pysäkkipareja on 34. Suunniteltu matka-aika päätepysäkiltä toiselle on noin 62 minuuttia. Raide–Jokeria operoidaan Roihupellon varikolta. Kalustona Raide–Jokerilla käytetään Skoda Transtechin valmistamia Artic XL54 -vaunuja HKL toimii kalusto- ja varikkoyhtiönä.

Raide–Jokeri-linjan operoinnin liikennöintisopimus on bruttomallin sopimus, missä tilaaja kantaa lipputuloriskin. Sopimus kattaa liikenteen operoinnin kustannukset, kaluston kunnossapidon sisältäen huoltosopimuksen kustannukset, varikon kustannukset ja kaluston pääomakustannukset. Uuden liikenteen käynnistäminen ja toiminnan ylösajo on osa sopimusta​. Sopimuksessa on riittävä ohjausvaikutus ja sisältää aidon läpinäkyvyyden pikaraitiotien kustannuksiin, niin että kilpailuttamisen valmistelussa on käytettävissä riittävä tieto kustannustasosta.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva