Læskærme og bænke i højstyrkebeton til Plusbusstationer i Aalborg

Informacija apie pirkimą

02 - Contract notice
Atviras konkursas
2019-10-01 10:53 (GMT+03:00)
2019-10-29 10:00

Informacija apie pirkėją:

Aalborg Kommune, BRT Sekretariatet, By - og Landskabsforvaltningen Aalborg Kommune, BRT Sekretariatet, By - og Landskabsforvaltningen
Jesper Schultz Jesper Schultz
Stigsborg Brygge 5
9200 Nørresundby
Danija
29189420

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Den udbudte opgave er en samlet leverance, der omfatter projektering, udvikling, produktion og levering og montering af nedenstående udstyr til busstationer for Plusbus projektet i Aalborg. Den udbudte opgave omfatter følgende artikler til busstationer i Plusbus projektet: - Læskærme af præfabrikerede basismoduler udført i højstyrkebeton som monteres dels med bag-glasskærm mellem søjler parallelt med perron for bagvæg til basismoduler og dels med side-glasskærm vinkelret på perron for at skabe læ mellem de enkelte basismoduler, - Præfabrikerede bænke udført i højstyrkebeton og med træblokke af Accoya monteret på sideflade og armlæn. Der henvises i øvrigt til afsnit 4, artikeloversigt i Arbejdsbeskrivelsen samt Designmanualen.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva