Pulje - Pulje: Udvikling af et forebyggende tilbud til psykisk sårbare unge

Informacija apie pirkimą

Netaikoma
2019-09-09 16:37 (GMT+03:00)
2019-10-23 13:00 (GMT+03:00)

Informacija apie pirkėją:

Socialstyrelsen Socialstyrelsen
Edisonsvej 1
5000 Odense C
Danija
26144698

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!


Pulje: Udvikling af et forebyggende tilbud til psykisk sårbare unge
Socialstyrelsen har udmeldt en ansøgningspulje til udvikling af et forebyggende kommunale tilbud til psykisk sårbare unge. Ansøgningsfrist: 23. oktober 2019 kl. 12.00.



Socialstyrelsen har udmeldt en ansøgningspulje på 50,3 mio. kr. til udvikling af et forebyggende kommunalt tilbud til psykisk sårbare unge i alderen 13-25 år samt forældre til psykisk sårbare unge.


Formålet med initiativet er at bidrage til, at psykisk sårbare unge modtager hjælp på den mindst indgribende måde og i et sammenhængende forløb med henblik på, at de og deres familier bevarer tilknytningen til hverdagslivet med skole, fritidsinteresser, familie, uddannelse og arbejde.


Ansøgningspuljen kan søges af kommuner, der ønsker at udvikle deres indsats over for psykisk sårbare unge med udgangspunkt i en model for et forebyggende tilbud bestående af en række centrale og obligatoriske elementer.


Det forventes, at 6-8 kommuner vil kunne modtage støtte via puljen i perioden december 2019 – december 2022. Puljen skal føre til etablering af ét konkret tilbud, der udvikles af projektkommunerne i fællesskab. Socialstyrelsen og en ekstern leverandør indgår i samarbejdet.


Ved at deltage som projektkommune får man en unik mulighed for at bidrage til udviklingen af en forebyggende indsats til psykisk sårbare unge, der kan inspirere - og eventuelt udbredes til - andre kommuner.

Informationsmøde

Der afholdes informationsmøde om ansøgningspuljen onsdag den 30. september kl.12.30-14.00 i Mødecenter Odense.

På orienteringsmødet vil vi fortælle mere om ansøgningspuljen, ligesom der vil være mulighed for at stille afklarende spørgsmål vedrørende puljen og projektet. Det er gratis at deltage i mødet. Tilmeldingsfristen er 20. september.


Tilmelding til informationsmøde 30. september 2019

Målgruppe

Ansøgningspuljens målgruppe er psykisk sårbare unge i alderen 13-25 år samt forældre til psykisk sårbare unge. Forældrene i målgruppen kan både være forældre til unge, som modtager hjælp i det forebyggende kommunale tilbud og forældre til andre psykisk sårbare unge.


Unge med psykiatriske diagnoser og problemstillinger, som enten modtager eller afventer behandling i psykiatrien, er ikke omfattet af målgruppen.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist 23. oktober 2019 kl. 12:00.

Hvem kan søge?

Ansøgningspuljens ansøgerkreds er kommuner.


Ansøgere skal være opmærksomme på, at der skal anvendes NemID-medarbejdersignatur ved oprettelse og indsendelse af ansøgninger.


Yderligere oplysninger og adgang til at søge via Tilskudsportalen


Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva