Udbud af detailprojektering og rådgivning i forbindelse med etablering af forbehandlingsanlæg til Bjergmarken renseanlæg

Informacija apie pirkimą

02 - Contract notice
Atviras konkursas
2019-09-09 10:32 (GMT+03:00)
2019-09-20 12:00

Informacija apie pirkėją:

Fors A/S Fors A/S
Rasmus Ploug Rasmus Ploug
Tåstrup Møllevej 5
4300 Holbæk
Danija
33032838

Pasiūlymų pateikimo terminas praėjo.

Norite gauti panašią informaciją kas rytą? Registruokitės 7 dienų NEMOKAMAI Mercell versijai!

Ved nærværende udbud ønsker Ordregiver at indhente tilbud på en kontrakt om indkøb af rådgiverydelser i forbindelse med detailprojektering af nyt forbehandlings anlæg til Bjergmarken renseanlæg. Det gamle ristehus og tilhørende sand- og fedtfang er på nuværende tidspunkt udtjent og ikke tidssvarende længere. Der skal derfor opføres et nyt ristehus som er tidssvarende og fremtidssikret. Detailprojektering udføres på baggrund af vedlagte rapport for skitseprojektet, samt tilhørende bilag/oplysninger (Bilag 1 med underbilag til udbudsbetingelserne). Udformningen for ristehuset samt placering og antallet af maskiner er fastlagt ud fra et ønsket flow. Ordregiver skal i første fase fokusere på at detailprojektere nærværende ristehus, dernæst skal der udbydes i 3 fagentrepriser og 1 bygherreleverance, hvorefter rådgiver fører tilsyn og slutteligt står for aflevering og indhentning af dokumentation inkl. as-built-tegninger, datablade og CE-mærkning.

Mercell Lithuania UAB

Mercell yra vienas iš Europoje pirmaujančių e-pirkimų sprendimų, kuris suveda pirkėjus ir tiekėjus į vieną erdvę. Čia skelbiami viešieji pirkimai, planuojami viešieji pirkimai, privačių įmonių konkursai ir kita informacija.

Kontaktai

Mercell klientų aptarnavimas

+370 655 3 14 21
Mercell Lithuania UAB | Žirmūnų g. 139, LT-09120 Vilnius, Lietuva