Begrænset udbud af hovedentreprise vedrørende Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter fase 1 på 576 Holstebro øvelsesplads — Dyrby Vestergaard — Etablering af bygning 2B — værksted.

Hankinnan yleistiedot

Rajoitettu menettely
15.12.2016 12.54 (GMT+02:00)
20.1.2017 12.00

Hankintayksikkö

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Christian Enemark Christian Enemark
Arsenalvej 55
9800 Hjørring
Tanska

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Ved nærværende udbydes hovedentreprise vedrørende Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter fase 1 på 576 Holstebro øvelsesplads — Dyrby Vestergaard.

Udbuddet er en del af det samlede projekt »Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter« fase 1, som omhandler en generel modernisering af Hærens mandskabsfaciliteter i form af nye og renoverede bade- og omklædningsfaciliteter samt materieldepoter til enkeltmandsudrustning og enhedsmateriel. Derudover ombygges og nybygges et større antal garage- og værkstedsfaciliteter.

Udbuddet omfatter nybyggeri i form af etablering af nyt værksted, opførelse af mindre administrationsafsnit med kontor, bade- og toiletfaciliteter samt teknikrum, delvis nedrivning af eksisterende bygning, flytning af perimeterhegn, rydning i terræn, udgravning til ny vejføring, etablering af forsyningsledninger og belægninger samt etablering af udendørs vaskeplads og biologisk nedsivningsanlæg for spildevand, jf. nærmere afsnit II.2.4).

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600