Rammeavtale for førstehjelpsutstyr og førstehjelpskurs

Hankinnan yleistiedot

Kilpailullinen neuvottelumenettely
19.10.2016 12.52 (GMT+03:00)
7.11.2016 10.00 (GMT+02:00)

Hankintayksikkö

Norges idrettshøgskole Norges idrettshøgskole
Nicolai B. Rukin Nicolai B. Rukin
c/o Inventura AS, Karl Johans gate 12 J
0154 Oslo
Norja
971 526 033

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Norges idrettshøgskole (NIH) skal gjennom denne anskaffelsen inngå rammeavtale for førstehjelpsutstyr og førstehjelpskurs. Formålet med anskaffelsen er å sikre NIHs behov for slikt utstyr og slike kurs på en kostnadseffektiv måte.

NIH skal inngå en rammeavtale med én leverandør for dette området. Avtalens totale verdi er anslått til ca. kr 300 000 ekskl. mva. Volumangivelsen er kun retningsgivende og forplikter ikke oppdragsgiver.

Rammeavtalens varighet vil være to år. Oppdragsgiver har opsjon på å forlenge avtalen i inntil to år, med ett år av gangen.

NIH har til hensikt å gjøre ett større avrop i tilknytning til rehabiliteringsprosjektet, se nedenfor pkt. 1.3. Senere vil rammeavtalen bli benyttet til blant annet suppleringskjøp. Leverandørene må være oppmerksomme på at levering av utstyr etter avropet som gjøres i forbindelse med rehabiliteringsprosjektet, herunder montering av stasjonære enheter og førstehjelpsutstyr til førstehjelpsrom og hjertestartere, må skje i samarbeid med og under hensyn til byggherre, entreprenør og prosjekterende, så vel som NIH.

Oppdragsgiver har definert sammensatte stasjonære og mobile enheter som leverandørene skal gi tilbud på. I tillegg skal leverandørene gi tilbud på enkeltprodukter og på kurs.

Sammensetningen av stasjonære og mobile førstehjelpsenheter er dels basert på arbeidstilsynets orientering om førstehjelpsutstyr (Orientering, best. Nr. 176), og dels på NIHs særskilte behov knyttet til idrett og friluftsliv.

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600