Tradium tømrerafd. , nybygning og ombygning

Hankinnan yleistiedot

103 - Rakentamiseen liittyvät työtä
Rajoitettu menettely
27.9.2016 20.05 (GMT+03:00)
6.10.2016 13.00 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

ÅRSTIDERNE ARKITEKTER P/S // CVR:35254897 ÅRSTIDERNE ARKITEKTER P/S // CVR:35254897
Kim Mortensen Kim Mortensen
Papirfabrikken 24, 3
8600 Silkeborg
Tanska

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Tradium Randers opfordrer hermed interesserede entreprenører til skriftligt at fremsende anmodning om prækvalifikation til deltagelse i begrænset udbud under tilbudsloven på udvidelse og ombygning af tømrerafdelingen på Blommevej 40, 8930 Randers NØ. Projektet indeholder et nybyggeri, en ombygning af eksisterende bygning samt diverse mindre anlæg og udføres i totalentreprise på grundlag af et byggeprogram.

2. Projektbeskrivelse

Byggeriet omfatter nybygning af en værkstedsbygning inkl. tilhørende faciliteter samt ombygning af eksisterende 2 etages længebygning til teori, studieområder samt ophold mm. Projektet indeholder desuden anlæg af en intern vej , - parkeringspladser og – forbindelsesstrøg med tilhørende funktioner.

Teoribygningen, ombygning:

Bygningen er opført som undervisningsbygning i 1995 og fremstår indretningsmæssigt i hovedprincippet som ved opførelsen. Bygningen ombygges til at indeholde et undervisningsafsnit med undervisningslokaler, grupperum, samtalerum, lærer- og elevarbejdspladser. Der skal desuden være socialrum såsom opholdsarealer, spiserum, thekøkkener og ”talking point” mv. og servicerum som bade- og omklædningsfaciliteter, toiletter, rengøringsrum, garderobe, printerrum, teknikrum mv. Desuden ønskes et nyt vindfang/ hovedindgang mod det fælles forbindelsesstrøg. Generelt ombygges bygningen til større visuel åbenhed, herunder vil der specielt være focus på at stueetagens flexrum/studieområde, futurelab. og spiserum fremstår som et moderne og inviterende miljø.

Der ønskes en ombygning, der i videst mulig udstrækning etablerer de ønskede undervisningsfaciliteter med mindst mulig ombygning/ udgift. Hvor det er muligt iht. gældende lovgivning og fornuftigt ud fra en økonomisk vurdering genbruges bygningsdele og installationer. Eksisterende toiletrum ønskes i videst mulig omfang anvendt uden ombygning. Projektet kan tage udgangspunkt i foreliggende ideskitse til mindst mulig ombygning. Ide´skitsen er udelukkende en dokumentation for at de ønskede funktioner kan indpasses i den givne bygningsmæssige ramme og ikke et udtryk for hvorledes opgaven skal løses. I eksisterende bygning udføres nødvendig nedbrydning, udførelse af nye vægge og mobilvæg, -nye glaspartier og glasvægge, -nye/ supplerende linoleumsbelægninger og -akustiklofter og desuden overfladebehandling af vægge, lofter og træværk. Eksisterende installationer El, VVS og VENT tilpasses ny indretning og funktion.

Den samlede bygning er ca. 1400 m2 (Brutto).

Værkstedsbygning, nybyggeri:

Der ønskes nyopført en værkstedsbygning. Bygningen skal indeholde 2 tømrerværksteder, der hver især kan underopdeles i 2 efter behov. Desuden maskinværksted, indendørs trælager, værktøjsrum og lager for søm og skruer. Der skal endvidere være instruktionslokaler og – trappe, samtalerum og kontor for værkstedsassistent. Derudover social rum, spiserum og servicerum, som thekøkken, printerrum, toiletter, rengøringsrum og teknikrum. Elevfaciliteter udføres som en indskudt etage i hallen. Generelt skal nybyggeriet fremstå lyst og venligt med visuel åbenhed på tværs af bygningen, såvel som i forhold til udearealer. Der udføres nye tekniske installationer, herunder EL, VVS og VENT, herunder særlige install. til tømrerfagets maskiner og nødvendige brandtekniske tiltag. Den nye værkstedsbygning skal udtrykke tømrerfaget og der ønskes skabt en arkitektonisk, materialemæssig og visuel sammenhæng mellem murer- og tømrerafdelingen.

Nybygget tømrerværksted er ca. 2700 m2 (Brutto).

Øvrige arbejder:

Ifm. nybyggeriet udføres nødvendig rydning af grund, herunder flytning skure mm. til ny pos. Der etableres nyt gårdareal til tømrerværkstedet inkl. miljøplads, garager, overdækket udeværksted, udemagasin træ og nødvendigt manøvreringsareal. Der anlægges p.pladser som erstatning for nedlagte, idet tømrerafdelingen anlægges på eksisterende parkeringsareal, samt p. pladser udløst af byggeri. Desuden nyetableres en intern vej parallelt med autoafdelingen.

Forventet byggeperiode er primo februar 2017 til primo december 2017. Byggeri og ombygning udføres sideløbende.

3. Totalentrepriseydelsen

Totalentreprenørydelsen vil omfatte sædvanlige totalentreprenørydelser i henhold til nærmere specifikation i udbudsmaterialet og vil bl.a. omfatte følgende:

Projektering på grundlag af udarbejdet byggeprogram.

Bekendtgørelse omkring kvalitet, OPP og totaløkonomi i offentlige bygninger (BEK nr. 1179 af 04/10/2013) er gældende for byggesagen. Den udførende entreprenør skal derfor foretage kvalitetssikring og deltage i projektgennemgang i henhold til bekendtgørelsen.

ILO-konvention nr. 94 om arbejdsklausuler i offentlige kontrakter er gældende for byggesagen. Kontrakten vil derfor indeholde en bestemmelse, der sikre vedkommende arbejdere løn og andre arbejdsvilkår, der ikke er mindre gunstige end dem, der gælder i overenskomst m.v. for andet arbejde af samme art, jf. de nærmere regler i konventionens artikel 2.

Entreprenøren vil være underlagt Tradiums krav og retningslinjer omhandlende sociale klausuler i forbindelse med uddannelse. Disse krav og retningslinjer vil være angivet i udbudsmaterialet.

I udbudsmaterialet er endvidere bilagt dokument, der beskriver, hvorledes bygherren skal inddrages i projektering og udførelse.

4. Foreløbig Tidsplan 2016 – 2017

Prækvalifikation annonceres: 15.09.2016

Sidste frist for ansøgning om prækvalifikation: 06.10.2016

Udvælgelse af tilbudsgivere: uge 40 - 2016

Udsendelse af udbudsmateriale: 24.10.2016

Aflevering af tilbud/licitation: 16.12.2016

Kontrakt: uge 03 - 2017

Projektering og udførelse opstart uge 05 - 2017

Aflevering: uge 49 – 2017

5. Udbudsprocedure

Opgaven udbydes i henhold til Tilbudslovens §6, stk. 2 (LBK nr. 1410 af 07/12/2007) i begrænset udbud med prækvalifikation.

Det forventes, at 4 entreprenører opfordres til at afgive tilbud. Vederlaget udgør 75.000,-kr og udbetales til konditionsmæssige totalentrepriseforslag. Vederlaget udbetales også til vinderen, men modregnes i entreprisesummen, såfremt vinderen tildeles opgaven.

Bygherren forbeholder sig at forhandle med de 3 tilbudsgivere med de økonomisk mest fordelagtige tilbud.

ABT 93 med supplerende bestemmelser og paradigme for totalentreprisekontrakt vil være en del af udbudsmaterialet.

Tildelingskriteriet vil være økonomisk mest fordelagtige tilbud.

Ansøgning skal afleveres eller fremsendes pr. post i lukket forsendelse i 1 eksemplarer samt et digitalt på en USB-stick. Ansøgningen sendes til Årstiderne Arkitekter P/S mærket

”Prækvalifikation – Totalentreprise – ” Tradium Randers, tømrerafdeling”

Fremsendes til:

Årstiderne Arkitekter P/S

Att: Kim Mortensen

Papirfabrikken 24

8600 Silkeborg

Spørgsmål til udbudsannoncen fremsendes skriftligt på e-mail til Kim Mortensen. Km@aarstiderne.dk.

Hankinta-asiakirjat

Tiedosto Koko
nybyggeri og ombygning.png 199 KB
situationsplan.png 1,07 MB

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600