Silkeborg kommune - Børnecenter Solbo, Udvidelse og ombygning

Hankinnan yleistiedot

103 - Rakentamiseen liittyvät työtä
Rajoitettu menettely
9.9.2016 14.34 (GMT+03:00)
29.9.2016 13.00 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

Silkeborg Kommune Silkeborg Kommune
Anders E. Westphall
Søvej 1
8600 Silkeborg
Tanska

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

1. Opgaven

Silkeborg Kommune opfordrer hermed interesserede entreprenører til skriftligt at fremsende anmodning om prækvalifikation til deltagelse i begrænset udbud på udvidelse og ombygning af institutionen Solbo. Institutionen er beliggende på adressen Dybdalsvej 13, Resenbro, 8600 Silkeborg. Solbo er en døgn- og daginstitution under Silkeborg Kommune bestående af specialbørnehave, aflastning og døgntilbud.

Målgruppen er børn og unge med betydeligt og varigt nedsat funktionsevne i alderen 0 – 18 år. Udvidelsen og ombygningen udføres i totalentreprise på grundlag af et udarbejdet dispositionsforslag.

2. Projektbeskrivelse

Byggeriet omfatter opførelse af 16 nye værelser med tilhørende fællesfaciliteter fordelt på ét plan omfattende produktionskøkken til institutionen, fællesstuer, toilet og badeforhold etc. i alt ca. 960 m2 samt ombygning og renovering af eksisterende hovedbygning i 2 etager. I stueplan etableres 10 aflastningsboliger og fællesstue. Eksisterende badeværelser renoveres. På første sal foretages en mindre renovering af lokaler til de administrative faciliteter. Den samlede ombygning og renovering berører ca. 485 m2 (Brutto).. Udearealer ombygges og renoveres.

Der foretages rydning af grund, herunder træfældning og fjernelse af rødder.

De nye bygninger opføres med bagvægge og indvendige vægge i beton/letbeton og tagkonstruktion i gitterspær/stålplader. Facader udføres som lette facader med beklædning i sorte plader. Tagbeklædning udføres som sorte plader enten som pandeplader eller for-patineret zink. Der udføres nye tekniske installationer og separate ventilationsanlæg i alle værelser, fællesrum og badeværelser. I nyt køkken etableres mekanisk balanceret ventilation.

I eksisterende bygning udføres nødvendig nedbrydning, udførelse af nye vægge, ny linoleumsbelægninger og overfladebehandling af vægge, lofter og træværk. Eksisterende installationer El og VVS tilpasse ny indretning og funktion. Der udføres separate ventilationsanlæg til hver bolig og i fællesstue og badeværelser samt kontorer på 1.sal.

Forventet byggeperiode er medio juni 2017 til medio oktober 2018. Byggeriet skal gennemføres i to etaper, idet institutionen skal være i drift under byggeriet. Som 1. etape etableres de 16 nye boliger med tilhørende øvrige faciliteter. Beboerne flyttes hertil, hvorefter renovering af de eksisterende forhold igangsættes. Byggeperioden til de nye bygninger er estimeret til 12 måneder.

Den samlede håndværkerudgift for hele projektet anslås at udgøre 18 mio. kr. ekskl. moms.

3. Totalentrepriseydelsen

Totalentreprenørydelsen vil omfatte sædvanlige totalentreprenørydelser i henhold til nærmere specifikation i udbudsmaterialet og vil bl.a. omfattefølgende:

Projektering på grundlag af udarbejdet dispositionsforslag.

Bekendtgørelse omkring kvalitet, OPP og totaløkonomi i offentlige bygninger (BEK nr. 1179 af 04/10/2013) er gældende for byggesagen. Den udførende entreprenør skal derfor foretage kvalitetssikring og deltage i projektgennemgang i henhold til bekendtgørelsen.

ILO-konvention nr. 94 om arbejdsklausuler i offentlige kontrakter er gældende for byggesagen. Kontrakten vil derfor indeholde en bestemmelse, der sikre vedkommende arbejdere løn og andre arbejdsvilkår, der ikke er mindre gunstige end dem, der gælder i overenskomst m.v. for andet arbejde af samme art, jf. de nærmere regler i konventionens artikel 2.

Entreprenøren vil være underlagt Silkeborg Kommunes krav og retningslinjer omhandlende sociale klausuler i forbindelse med uddannelse. Disse krav og retningslinjer vil være angivet i udbudsmaterialet.

I udbudsmaterialet er endvidere bilagt dokument, der beskriver, hvorledes bygherren skal inddrages i projektering og udførelse.

4. Foreløbig Tidsplan 2016 – 2018

Prækvalifikation annonceres: uge 36 - 2016

Sidste frist for ansøgning om prækvalifikation: uge 39 - 2016

Udvælgelse af tilbudsgivere: uge 40 - 2016

Udsendelse af udbudsmateriale: uge 41 - 2016

Aflevering af tilbud/licitation: uge 47 - 2016

Kontrakt: uge 4 - 2017

Projektering: uge 5 - 2017

Udførelse: uge 23 - 2017

Ibrugtagning 1. etape: uge 26 - 2018

Aflevering: uge 42 – 2018

5. Udbudsprocedure

Opgaven udbydes i henhold til Tilbudslovens §6, stk. 2 (LBK nr. 1410 af 07/12/2007) i begrænset udbud med prækvalifikation.

Det forventes, at 4 entreprenører opfordres til at afgive tilbud.

Bygherren forbeholder sig at forhandle med de 3 tilbudsgivere med de økonomisk mest fordelagtige tilbud.

ABT 93 med supplerende bestemmelser og paradigme for totalentreprisekontrakt vil være en del af udbudsmaterialet.

Tildelingskriteriet vil være økonomisk mest fordelagtige tilbud.

Ansøgning skal afleveres eller fremsendes pr. post i lukket forsendelse i 1 eksemplarer samt et digitalt på en USB-stick. Ansøgningen sendes til Årstiderne Arkitekter P/S mærket

”Prækvalifikation – Totalentreprise – Børneinstitutionen Solbo”

Fremsendes til:

Årstiderne Arkitekter P/S

Att: Kim Mortensen

Papirfabrikken 24

8600 Silkeborg

Spørgsmål til udbudsannoncen fremsendes skriftligt på e-mail til Kim Mortensen Km@aarstiderne.dk.

Denne annonce offentliggøres foruden på Udbud.dk på Silkeborg Kommunes hjemmeside på adressen:

http://silkeborgkommune.dk/Erhverv/Udbud/Bygge-og-anlaeg

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600