Udbud af kontrakt om levering af diabetes hjælpemidler til Frederiksberg Kommune

Hankinnan yleistiedot

03 - Ilmotus tehdystä sopimuksesta
Ei käytettävissä
26.1.2016 14.49 (GMT+02:00)

Hankintayksikkö

Frederiksberg Kommune Frederiksberg Kommune
Anders Lundsager Anders Lundsager
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Tanska
11259979

Lyhyt kuvaus

Udbuddet vedrører levering af diabetes hjælpemidler til Frederiksberg Kommune.

Udbuddet skal føre til indgåelse af en obligatorisk rammeaftale mellem udbyder og den tilbudsgiver (kontrakthaver) som får tildelt kontrakten.

Kommunen ønsker at indgå aftale med en leverandør, der kan levere alle de produkter, der er opregnet i tilbudslisten i den ønskede kvalitet, og som samtidig kan levere den relevante konsulentbistand, således at borgernes brug af produkterne til stadighed er optimal, og kommunens udgifter på området kan reguleres.

Udbyders forbrug af diabetes hjælpemidler udgjorde i 2014 ca. 4 mio. kr., eksklusiv moms. Det er alene tale om et estimat, som ikke er bindende for ordregiver. Behovet for diabetes hjælpemidler varierer i takt med antallet af bevillingshavere. Det fremtidige forbrug kan derfor ændre sig.

Brugerne af aftalen er borgere i alle aldre og af begge køn, som har diagnosticeret diabetes, og en bevilling efter Serviceloven § 112 på diabetes hjælpemidler.

Kommunen ønsker at indgå aftale om indkøb af blodsukkerapparater i startsæt/pakker indeholdende blodsukkerapparater, fingerprikker samt minimum 5 teststrimler, derudover supplerende teststrimler til apparaterne, fingerprikkere, lancetter (nåle til fingerprikker), penkanyler, flergangspenne i 2 forskellige farver og med mulighed for dosering i ½ enheder samt med indbygget dosishukommelse, samt engangsfingerprikkere til personalet.  

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600