Konsulenttjenester innenfor offentlige anskaffelser og innkjøp

Hankinnan yleistiedot

Avoin menettely
20.7.2015 13.11 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

Norges idrettshøgskole Norges idrettshøgskole
Postboks 4014, Ullevål stadion
0863 Oslo
Norja

Lyhyt kuvaus

NIH ønsker å etablere en rammeavtale for kjøp av innkjøpskonsulenttjenester da NIH i tidsperioden juni år 2015 til slutten av år 2017 skal rehabilitere store deler av sin bygningsmasse. Flere større innkjøp av inventar og materiell kommer til å bli gjennomført under denne tidsperioden i tillegg til normale innkjøp ved skolen. Innkjøpsfunksjonen ved NIH er organisasjonsmessig plassert i Personal- og økonomiavdelingen og består i dag av en innkjøpsansvarlig rådgiver. Da antallet anskaffelser under rehabiliteringsperioden øker vesentlig, trenger NIH bistand fra et konsulentselskap for å styrke innkjøpsfunksjonen.

I flere av anskaffelsesprosessene knyttet til rehabiliteringen er det tenkt at valgt leverandør skal fungere som prosjektleder og gjennomføre hele anskaffelsesprosessen i samarbeid med NIHs innkjøpsansvarlige. Dette innebærer kontakt med flere ulike samarbeidspartnere til NIH. Valgt leverandør skal også bistå NIHs innkjøpsansvarlige og ledelsen med å skape en innkjøpsplan/strategi for innkjøpene i rehabiliteringsprosjektet.

Utover dette kan valgt leverandør også komme til å brukes ved gjennomføring av anskaffelser som hører til skolens normale drift; som for eksempel inngåelse av diverse rammeavtaler og gjennomføring av enkeltkjøp på områder som ikke omfattes av rehabiliteringen.

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600