OPI-aftale vedrørende TISSØ II.

Hankinnan yleistiedot

Sopimuksen tekeminen ilman ennakkoon Euroopan unionin virallisessa lehdessä julkaistua tarjouskilpailukutsua jäljempänä luetelluissa tapauksissa (täyttäkää liite D1)
16.2.2015 9.08 (GMT+02:00)

Hankintayksikkö

Kalundborg Overfladevand A/S Kalundborg Overfladevand A/S
Dokhavnsvej 15
4400 Kalundborg
Tanska

Hankintapäätös

Kalundborg Overfladevand A/S (»Kalundborg«) ønsker at etablere et vandværk for behandling af overfladevand fra Tissø. Overfladevandværket skal forsyne bl.a. større industrivirksomheder med procesvand af drikkevandskvalitet.

Der i dag kun ét overfladevandværk i Danmark som producerer drikkevand. Teknologien forbundet med et sådan procesanlæg er ikke veludviklet og er ikke optimeret i forhold til nugældende myndighedskrav.

Kalundborg har vurderet, at det ikke er muligt at opstille en kravsspecifikation vedrørende opførelsen af fremtidsorienteret vandværk uden forinden at inddrage en eller flere private parter og muligvis i samråd med de(n) privat(e) part(er) også en eller flere forsknings- og udviklingsinstitution(er) og gennemføre et udviklingsprojekt, hvor forskellige tekniske muligheder udvikles, opstilles og efterprøves.

Kalundborg ønsker derfor at indgå en Offentlig Privat Innovationsaftale med Krüger A/S under hvilken der særligt skal ske forskning og udvikling i forhold til følgende emner: Dokumenteret DrikkevandsSikkerhed (DDS) herunder de danske myndighedskrav til hygiejne og krav til leverance af sikkert drikkevand, Krav til HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points), danske myndighedskrav til videregående vandbehandling, vandsektorlovens krav om effektivisering herunder minimering af driftsudgifter som el- og kemikalieforbrug, særlige danske forhold vedr. klima samt årstidsvariationer i vandkvaliteten i søvand samt fuldautomatiseret drift og kvalitetsovervågning mv.

Kalundborg forventer et projektresultat i form af et innovativt og fremtidssikret projekt til etablering af et overfladevandværk, som skal levere drikkevand.

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600