Delleveranse 3 - Tur med oppstart på SSHF Kristansand

Hankinnan yleistiedot

29.1.2015 10.46 (GMT+02:00)
22.12.2014 10.00 (GMT+02:00)
15.12.2014 13.00 (GMT+02:00)
15.12.2014 13.00 (GMT+02:00)
Ei
Ei

Hankintayksikkö

Sørlandet Sykehus HF Sørlandet Sykehus HF
Terje W. Bisseth Terje W. Bisseth
983975240

Hankinta on peruttu

Lyhyt kuvaus

Denne delleveransen gjelder offentlig betalt pasienttransport utenfor rute for området Tur med oppstart på SSHF Kristansand

Det skal inngås rammeavtalen for transport av pasienter til eller fra behandling / undersøkelse, hvor de av medisinske eller transporttekniske årsaker trenger transport med drosje/turvogn, og behandlingen dekkes av Sørlandet sykehus HF. Lege eller annen rekvirent utsteder rekvisisjon dersom pasienten av medisinske årsaker ikke kan benytte rutegående transportmidler eller privat bil.

Pasienttransport omfatter også transport av personer som av transporttekniske årsaker ikke kan benytte rutegående transport eller privat bil. I disse tilfellene er det Pasientreisekontoret som forordner rekvisisjon. Pasienttransport er i hovedsak transport til eller fra planlagt behandling / undersøkelse. Det kan også forekomme noe akutt transport til lege, sykehus eller lignende. 

Anslått kjørelengde for denne delleveransen er totalt ca 500 000 km pr år

Oppdragsgiver kan i enkelte tilfeller fravike rammeavtalen og tildele oppdrag til annen leverandør uten avtale for området, dersom en brukers behov tilsier dette. Dette behovet må være medisinsk begrunnet fra behandler.

Pasientreiser hører inn under Sørlandet sykehus HF. Pasient- og brukerrettighetssloven og Spesialisthelsetjenesteloven gir hjemmel for å dekke utgifter ved reise til eller fra behandling / undersøkelse. Tjenesten omfatter ikke ambulansetransport eller transport av pasienter på båre.

Oppdragsgiver tar forbehold om pasienttransport i egenregi som et ledd i et kontinuerlig kostnadsreduserende tiltak. 

Totalvolum for pasienttransport i Kristiansand i 2013

Antall turer:58 956 
Antall passasjerer:76 731
Omsetning NOK:Kr 27 763 753
Omsetning er beløpet som er fakturert sykehuset totalt (inkluderer egenandel for pasienter med frikort, men ikke egenandel for pasienter som ikke har frikort).

Anslått volum på denne delleveransen er antatt ca 40 % av totalvolumet av hele konkurransen (omsetning).

Priser
Priser skal oppgis for tre kjøretøygrupper og legges inn direkte i Mercell.
Antatt kjørelengde er oppgitt i km pr år

Liten bil (ca 400 000 km):                Ordinær sedan eller stasjonsvogn med plass til 3 passasjerer.

*Mellomstor bil (ca 50 000 km):        Bil med plass til opptil 7 passasjerer og/eller rullestol. Det er ikke et krav at man disponerer bil av denne typen for å legge inn tilbud på området.

Stor bil (ca 50 000 km):                    Bil med plass til 8 passasjerer eller mer, pluss rullestol.

*Dersom tilbyder ikke gir pris på Mellomstor bil vil disse km bli overført til evaluering med prisen avgitt for Stor bil.

Tallene for anslått kjørelengde må betraktes som veiledende. Oppdragsgiver hefter ikke, og har ingen avtalemessige forpliktelser, for eventuelle feil i de oppgitte tall, eller om omfanget vil endres i kommende avtale- og opsjonsperiode. 

Oppdragsgiver vil organisere transportene gjennom Pasientreisekontoret.

Pasientreisekontoret vil ha følgende åpningstider: Mandag til fredag 07:30 – 17:00. Lørdag, søndag og helligdager          Stengt. Åpningstidene vil kunne bli endret i avtaleperioden.

 

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600