Rammeavtale for service og vedlikehold på heiser

Hankinnan yleistiedot

Avoin menettely
11.12.2013 13.43 (GMT+02:00)
21.1.2014 12.00 (GMT+02:00)

Hankintayksikkö

Omsorgsbygg Oslo KF Omsorgsbygg Oslo KF
Bjørn Midtdal Bjørn Midtdal
Posboks 2773 Solli,
0201 Oslo
Norja

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Oppdraget omfatter service og vedlikehold på alle Oppdragsgivers heiser i Oppdragsgivers bygg. Unntatt er der det blir installert nye heisanlegg og ved større rehabiliteringer. I disse tilfellene vil det normalt bli inngått service og vedlikeholdsavtale med leverandøren av det nye anlegget/leverandøren som står for rehabiliteringen. Der det ikke inngås serviceavtale med leverandøren inngår også nye/rehabiliterte anlegg i denne rammeavtalen.

Oppdraget er delt inn etter produsent. Oppdragsgiver har fire hovedprodusenter av våre heiser; Kone, Schindler, Thyssen og Otis. I tillegg har Oppdragsgiver en del heiser fra andre produsenter, men hvor antallet heiser er få pr. produsent. Disse sist nevnte er samlet i en egen gruppe. Totalt er heisporteføljen delt i 5 grupper. Det er anledning til å gi tilbud på heiser fra en eller flere produsenter og samlegruppen.

Leverandøren skal ha kompetanse til å utføre arbeid på heiser fra den/de produsent(er) de inngir tilbud på og bekrefte at de har tilgang på deler til aktuelle heiser, se vedlegg 3 B Tilbudsskjema punkt 8.

Vedlikeholdsoppdrag er oppad begrenset til kr. 200 000,- pr oppdrag.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=312626.

Hankinta-asiakirjat

Tiedosto Koko
Tilleggsdokumenter-DEC208202.zip 1,14 MB

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600