72/2013 Rammeavtale for asfaltskjæring, betongsaging/-boring, pigging av armert betong med mer

Hankinnan yleistiedot

Neuvottelumenettely
26.8.2013 14.56 (GMT+03:00)
27.9.2013 13.00 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten
Tina Kjelgaard-Petersen Tina Kjelgaard-Petersen
Herslebs gate 5,
0506 Oslo
Norja

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Vann- og avløpsetaten (VAV) forsyner hovedstaden med drikkevann og håndterer avløpsvannet. Virksomheten finansieres gjennom vann- og avløpsgebyrer.

Etaten har ansvar for drift, vedlikehold og fornyelse av byens renseanlegg samt ledningsnett og pumpestasjoner for både drikkevann og avløpsvann. Etaten fører også tilsyn med Bekkelaget renseanlegg, som drives privat, og dekker Oslos andel av utgiftene til det interkommunale Vestfjorden Avløpsselskap (VEAS). Andre sentrale oppgaver er forvaltning av vannkildeområder, vassdragstilsyn med vassdragene i byen, veiledning og informasjon til kunder, abonnenter og samfunnet for øvrig. Virksomheten er regulert av en rekke lover og forskrifter, spesiell betydning har lov om kommunale vass- og kloakkavgifter, forurensningsloven og forskrift om vannforsyning og drikkevann.

Avdelingen for teknisk beredskap (ATB) har behov for bistand til for asfaltskjæring, betongsaging/-boring, pigging av armert betong med mer ved arbeid i blant annet Oslos gater. Avtalen skal også kunne benyttes av andre avdelinger i etaten.

Vann- og avløpsetaten (VAV) har flere større og mindre prosjekter utført ved egenregi. Til de fleste av disse prosjektene er det behov for asfaltskjæring, betongsaging/-boring m.m.

Estimert kostnad for anskaffelsen er NOK 2, 3 mill over 4 år. Dette beløp er kun et estimat og er ikke bindende for VAV.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=303645.

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600