Innleie av Senior Geoteknikker, Innføring Oslo S.

Hankinnan yleistiedot

Neuvottelumenettely
24.6.2013 21.45 (GMT+03:00)
12.8.2013 13.00 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

Jernbaneverket Jernbaneverket
Ole H. Langbraaten Ole H. Langbraaten
Biskop Gunnerus gate 6(Byporten),
0103 Oslo
Norja

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Jernbaneverket er en statsetat under Samferdselsdepartementet med ansvaret for å planlegge, bygge og vedlikeholde det offentlige jernbanenettet med stasjoner og terminaler, og med ansvar for å regulere og styre trafikken på jernbanenettet. Etaten har ca. 3000 ansatte.

Jernbaneverket Utbygging (U) er en av hovedenhetene i Jernbaneverket og skal på vegne av Jernbaneverket stå for gjennomføring av nye utbyggingsprosjekter relatert til jernbanens kjørevei.

Prosjektet Nytt Dobbeltspor Oslo - Ski omfatter bygging av nytt dobbeltspor dimensjonert for hastigheter opp til 250 km/h mellom Oslo S og Ski. Prosjektet omfatter også en utvidelse og fullstendig ombygging av Ski stasjon, samt omlegging av eksisterende Østfoldbane mellom Bekkelaget og Oslo S og mellom Ski stasjon og Langhus. I tillegg inngår omlegging av Langhusveien over en strekning på ca 600 meter.

Prosjektet er delt i 4 delprosjekter; Innføring til Oslo S, Konvensjonelt drevet Tunnel, TBM-drevet Tunnel og Ski som omfatter en dagsone syd for tunnelen•Arbeidet vil bestå av geotekniske vurderinger og kontroll av prosjekterte løsninger på parsell Innføring Oslo S samt delta i utarbeidelse og oppfølging av kontrakt med teknisk rådgiver for arbeidene.

• Vedkommende vil i første fase inngå i oppfølging av prosjekteringskontrakten og aktivt delta i definering av det tekniske kontraktsgrunnlag for Hovedkontrakten som i alt vesentlig vil være basert på en Totalentreprise med engelsk som språk.

• Vedkommende vil i senere fase kunne inngå i Anleggsteamet for Byggeplassoppfølging og koordinering av aktiviteter og grensesnitt mot kontrakten.

• Vedkommende vil foretå oppfølging av entreprenør/konsulent sine geotekniske vurderinger.

• Vedkommende vil i første fase rapportere til Prosjekteringsleder og i neste fase til Anleggsleder/Byggeleder.

• I tillegg til ovenstående oppgaver kan leder pålegge gjennomført oppgaver som naturlig hører inn under fagområdet, eller som av ressursdisposisjonsmessige hensyn er nødvendig å gjennomføre.

og Ski stasjon.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=298629.

Hankinta-asiakirjat

Tiedosto Koko
Avtale innleie Senior Geoteknikker.pdf 207 KB
HMS-erklaering.pdf 13 KB
Konkurransegrunnlag innleie av Senior Geoteknikker.pdf 195 KB
Opplysningsplikt Geotekniker pa prosjekt Innforing Oslo S.pdf 257 KB
Oppsummering-tilleggsdokumenter-JUN200004.txt 1 KB

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600