Eramu projekteerimine (Viimsi) - TÄPSUSTUS

Hankinnan yleistiedot

28.5.2013 10.49 (GMT+03:00)
3.6.2013 15.00 (GMT+03:00)
Ei
Ei

Hankintayksikkö

Erahanked Erahanked
Aime Niidas Aime Niidas
Liivalaia 11
10118 Tallinn
Viro
66778899

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Eraisik Viimsist kutsub Teid esitama pakkumist eramu projekteerimisele.

Hoone:
Uusehitis.

Kirjeldus:
Soovime tellida projekti 1,5-kordsele elamule. Krundil on hetkel vana suvila, mis enne uue maja ehitamist lammutatakse. Kuna Viimsi valla arhitektiga ei ole õnnestunud suhelda, ei ole projekteerimistingimusi veel kätte saanud. Kõikide eelduste kohaselt saab anda taotluse sisse sel nädalal.

Maja oseloomustus:
1,5-kordne, maksimum 8,5m kõrge ning viilkatusega. Maja ehitusmaterjal puit või durisol plokk. Köetav pind ca 150-180m2. Alumisel korrused esik + garderoob, 2 tuba, elutuba, söögituba ja köök, pesuruum (vanniga) ja saun, wc, majapidamisruum, garaaž kahele autole ja väiksem hoiuruum (jalgratastele nt). Ülemisele korrusele viib trepp, kus on vannituba (duššiga), wc, 4 väiksemat magamistuba (10-12m2), natuke ruumi kapile/garderoobile ning, kui ruumi üle peaks jääma võiks tekitada pööningu.

Kütte lahenduste osas ootame ettepanekuid projekteerijalt. Vee- ja kanalisatsiooni liitumised on krundi värva taga, mis vaja hiljem majja vedada ning torudega ühendada.

Projekti valmimise aeg:
Osapoolte kokkuleppel.

Projekti täpsusaste:
Ehitusprojekt.

Pakkumine esitada:
Projekteerimisele.

Hanke tähtaeg:
3.06.13 kl 15:00.





Hankija ja elamu täpsed andmed on lisatud täiendava informatsiooni alla, mis on nähtav, kui sisenete hankekeskkonda kasutajatunnustega ja vajutate hanke kohal nupule "Hankele ligipääsemiseks vajuta siia", mispeale leiate need kirjelduse välja alt.

Pakkumused palume esitada koos käibemaksuga Mercelli hankekeskkonnas. Pakkumuse esitamine on tasuta ja laekub otse hankijale - Mercell otsustusprotsessis ei osale. Otsus hanke tulemuste kohta saadetakse kõikidele pakkujatele, kes esitasid oma pakkumuse läbi Mercelli keskkonna.
Küsimused, mis puudutavad hankekeskkonda, sh. abi ja tugi pakkumuse esitamisel, palun esitada Mercelli esindajale Argo Freibergile tel. 6836786, 5039993 või argo@mercell.com.

 

Küsimuste tekkimisel seoses töödega palun võtta ühendust hankijaga.

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600