Leverandør til beskæftigelsesområdet

Hankinnan yleistiedot

27.8.2013 13.05 (GMT+03:00)
19.4.2013 13.00 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

Egedal kommune Egedal kommune
Ellen Schmidt Ellen Schmidt
Rådhustorvet 2
3660 Stenløse
Tanska

Määräaika on umpeutunut

Hankintapäätös

Nye rådgivere skal hjælpe ledige i gang
Jobcenter Egedal har indgået kontrakter med en række nye konsulenthuse, der på professionel vis skal hjælpe ledige borgere. Målet er individuel forløb, der får flere i arbejde.
 
Frederik Roed|27-08-2013

Det kan til tider være umådeligt svært at komme tilbage på et arbejde, når man først har været ledig og måske syg i en periode.

Derfor har Jobcenter Egedal 1. august indgået kontrakter med konsulenthusene Contra, PH Consulting, Job&Råd og ballisager, der hver især skal hjælpe ledige med skræddersyede forløb, der klæder dem på til at komme tilbage på arbejde i en virksomhed.

- Med de nye konsulenthuse kan vi tilbyde borgerne nogle professionelle forløb, der lever op til markedets bedste standarder og priser. Borgerne bliver simpelthen bedre udrustede til at vende tilbage til arbejdsmarkedet hurtigst muligt, siger jobcenterchef Lars Bonde.

De mest fordelagtige priser

De nye kontrakter med konsulenthusene er kommet på plads efter en udbudsrunde blandt 23 leverandører, hvor syv har afgivet et tilbud til Egedal Kommune.

- Vi bestræber os hele tiden på at optimere driften. Derfor har vi også valgt at konkurrenceudsætte det her område for at opnå de økonomisk mest fordelagtige tilbud, der give os nogle betydelige effektiviseringsgevinster, siger Lars Bonde.

KONTAKT: Presse og Kommunikation

E-MAIL: presse&kommunikation@egekom.dk

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600