Konkurranse om rammeavtale for produksjon, montering og utvikling av skilt

Hankinnan yleistiedot

Avoin menettely
27.3.2013 14.02 (GMT+02:00)
10.5.2013 13.00 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

Ruter As (Forsyning) Ruter As (Forsyning)
Kristian Dahle Trygstad Kristian Dahle Trygstad
Postboks 1030 Sentrum,
N-0104 Oslo
Norja

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Ruter er – sammen med KTP – inne i en fase med flere større oppgraderingsprosjekter av eksisterende og nye stasjoner, holdeplasser og terminaler. Det er behov for å knytte til seg leverandører som kan levere skiltprodukter og informasjonsbærere i disse prosjektene.

Det er i tillegg behov for leverandører som kan være utviklingspartner og bidra i videreutviklingsarbeid av skilt og informasjonsbærersystemer. Det er nylig utviklet et nytt skiltprogram for Metrostasjoner, og skiltprogram for overflate (båt, trikk, buss) er i ferdigstillelsesfasen, men det vil være behov for videreutvikling og tilpasninger også i kommende periode.

Antatt omfang på oppdraget er ca kr 5 000 000 pr år, hvorav hoveddelen utgjør produksjon og montering av skilt. Dette er kun et estimat, og det forplikter ikke Ruter As på noen måte. Det er også grunn til å anta at oppdragets omfang vil kunne variere i løpet av avtaleperioden.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=288707.

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600