Ombud och Vegas WAN

Hankinnan yleistiedot

01 - Ennakkotietoilmoitus
13.3.2013 17.15 (GMT+02:00)
17.4.2013 13.00 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

AB Svenska Spel AB Svenska Spel
David Shacham David Shacham
Sturegatan 11
10610 Stockholm
Ruotsi
556460-1812

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Svenska Spel avser att genomföra en upphandling under våren 2013 inom Ombud och Vegas WAN.

Svenska Spel har många olika spel och spelstödjande funktioner hos olika Spelombud och Vegas affärspartners.  I den kommande upphandlingen ingår kommunikationslösningar och accesser i ett gemensamt WAN för alla Spelombud och Vegas Affärspartners. Antalet Ombud och Affärspartners uppgår i dagsläget till närmare 5 000 unika adresser i Sverige. Utgångspunkten är att samtliga Ombud och Affärspartners ska omfattas av den upphandlade tjänsten för att kunna kommunicera med Svenska Spel via de dedicerade terminalerna som är utplacerade hos Ombud och Affärspartner.

Som en del av förhandsannonseringen bereds härmed potentiella anbudsgivare möjlighet att ta del av Svenska Spels adresslistor för Svenska Spels Ombud samt Vegas Affärspartner, detta för att bedöma den framtida upphandlingens omfattning. Notera att det angivna planerade datumet för upphandlingsförfarandet endast är indikativt och kan komma att ändras.

För att ta del av adresslistorna ska intressenter underteckna ett sekretessavtal rörande informationen i dessa dokument. Var vänlig kontakta ansvarig upphandlare nedan för ett exemplar av sekretessavtalet.  

Med vänliga hälsningar,

David Shacham

David.shacham@svenskaspel.se

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600