Uniformer til personell på trikk og T-bane

Hankinnan yleistiedot

Neuvottelumenettely
25.2.2013 16.36 (GMT+02:00)
8.4.2013 13.00 (GMT+03:00)

Hankintayksikkö

Kollektivtransportproduksjon AS Kollektivtransportproduksjon AS
Mette Borchgrevink Mette Borchgrevink
Økernveien 9, Pb 2857 Tøyen
0608 Oslo
Norja

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Oslo T-banedrift AS (T-banen i Oslo) og Oslotrikken AS skal anskaffe uniformer for alt uniformert personell. Dagens uniform ble designet og innført i 2010 og det skal ikke gjøres endringer.

Anskaffelsen gjelder uniformer for ca 1000 ansatte. Vi har en felles uniform for begge selskapene med noen små forskjeller som gjenspeiler det enkelte selskaps identitet. Førstegangsutlevering til alle ansatte fant sted i 2010 og avtalen gjelder påfylling etter behov, samt full uniformspakke til nyansatte. Det forespeiles en rammeavtale på 2 år, med opsjon på ytterligere forlengelse inntil ett år to ganger. Leverandør må kunne tilby et system for distribusjon og lagring av uniformer. Uniformen består av komplett helårsuniform (vinter/sommeruniform). Det må være mulig å levere flere typer plagg dersom det oppstår behov i løpet av avtaleperioden. Leveransene vil omfatte alle størrelser samt målsøm.

Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å begrense antall tilbydere (minimum 5). Begrensingen vil skje på bakgrunn av best kvalifisert tilbyder. I forbindelse med kvalitetssikringssystemet ber vi leverandører fylle ut skjemaet som ligger vedlagt denne utlysningen. Vi vil videre bemerke at påmelding til denne konkurransen skjer ved at leverandør sender inn alle dokumentene som er etterspurt i III-2, samt ferdig utfylt kvalitetssikringsskjema.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=284719.

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600