Totalrådgiver til helhedsplan for Funder Børnehave i Silkeborg Kommune

Hankinnan yleistiedot

Avoin menettely
20.2.2013 16.46 (GMT+02:00)
7.3.2013 15.00 (GMT+02:00)

Hankintayksikkö

Silkeborg Kommune Silkeborg Kommune
Sine Juul Praastrup
Søvej 1
8600 Silkeborg
Tanska

Määräaika on umpeutunut

Lyhyt kuvaus

Funder lokalområde i Silkeborg Kommune oplever stor efterspørgsel på deres børnehavepladser. Silkeborg Kommune forventer fremadrettet at børnetallet stiger i området, hvorfor efterspørgslen ligeledes forventes at stige. Det er således vigtigt for Silkeborg Kommune, at der bygges en institution så hurtigt som muligt, så nuværende forældre og kommende tilflyttere i de nye udstykningsområder kan tilbydes et dagtilbud i deres lokalområde.

Det er endvidere vigtigt for Silkeborg Kommune at optimere en sammenhæng mellem skole og fritidstilbud. Både funktionelt, strukturelt og bygningsmæssigt. Igennem en proces som genererer en helhedstænkning af området, som omfatter bl.a. Funder Skole, eksisterende institutioner, lokalråd, idrætsforeninger, spejdere, lokalråd etc. og involvere de nævnte interessenter, samt det politiske og administrative niveau i Silkeborg Kommune.

Opgaven omfatter:

A.En indledende faciliterende proces med involvering af relevante parter (igennem ca. 4 workshops) som resulterer i en helhedsplan for området. Planen skal sikre sammenhæng og bedst mulig synergi på tværs af dagtilbud (børnehave og dagpleje), skole og fritidstilbud. Den vil omhandle mange forhold, herunder placering af daginstitutionen, eventuelle lokalefællesskaber imellem funktionerne, fælles udearealer, fælles parkeringsanlæg, grønne områder og uderum, trafikstruktur og trafiksikkerhed etc.

Herudover skal der afleveres pris på en option:

B.Totalrådgivning i viderebearbejdelsen og realiseringen af den konkrete udformning af daginstitutionen. Her medtænkes dagplejen, samt eventuelt interessenter ”udefra”, som kan bidrage til en innovativ proces. Kapaciteten er ca. 100 børnehavepladser for børn i aldersgruppen 3-6 år. Muligheden for en senere kapacitetsudvidelse skal indtænkes.

Hvis byggeriet realiseres er det samlede budget incl. Omkostninger anslået til ca. 20 mio. kr. ekskl. moms. Silkeborg Kommune har særskilt budgetsat en anlægsramme til at fremme en helhedstænkning for området.

Hankinta-asiakirjat

Tiedosto Koko
Samlet materiale helhedsplan Funder Børnehave Silkeborg Kommune.pdf 339 KB

Mercell Suomi Oy

Osa Mercell-ryhmää, Euroopan johtavaa hankintapalvelujen sekä sähköisen kilpailutusjärjestelman tuottajaa.

Yleistä hankinnoista

Hankintalaki
TED

Yhteydenotto

Klikkaa tästä asiakaspalveluun

+358 207 528 600